5 savjeta kako odabrati savršenu vjenčanicu

| Fashion |


Savršene Reem Acra vjenčanice za jesen 2015.
Savršene Reem Acra vjenčanice za jesen 2015.
 

Kupovanje vjenčanice je svakako trenutak koji se pamti cijeli život. Upravo zato potrebno je pristupiti joj s posebnom pažnjom, jer ne želimo kroz nekoliko godina gledati fotografije s vjenčanja i razmišljati "zašto sam je kupila?". Uz ovih 5 savjeta izbjeći ćete ikakva razočarenja i dileme, pa ih svakako proučite.

1) Ponesite mobitel - Iako je vjerojatno svima navika nositi mobitel sa sobom, obavezno ga ponesite i snimite se iz svih kuteva u svakoj haljini koja vam se sviđa. Tako kada dođete kući, možete proučiti kako vam stoji iz svih kuteva i lakše donijeti odluku oko one koja je prava za vas.

2) Birajte klasiku - S klasikom nikada nećete pogriješiti, izgledat ćete savršeno moderno i istovremeno nećete požaliti jednoga dana zato što ste baš tu vjenčanicu odabrali. Klasična vjenčanica izgledat će dobro i za 50 godina!

3) Budite otvoreni za isprobavanje - Naravno, prvo ćete odabrati komade koji su u vašem stilu, no budite otvoreni prema stilovima koji vam nisu bliski. Možda ćete doći s idejom da želite sirena kroj, a zaljubiti se u krinolinu, tako to ide s vjenčanicama.

4) Veo ili bez vela - Trebali biste probati najljepši veo uz haljinu i tek onda odlučiti želite li ga nositi ili ne -možda vas i oduševi!

5) Problemi s cipelama - Najčešće se kupuju jedne cipele za vjenčanje, no predlažemo da kupite dva divna para. Jedan će vam biti za samu ceremoniju, a kasnije ćete se preobuti u one udobnije tako da možete plesati cijelu noć!