5 najpopularnijih torbi 2016. (do sad!)

| Fashion |

5 najpopularnijih torbi 2016. (do sad!)
5 najpopularnijih torbi 2016. (do sad!)

 Nije tajna da posljednjih nekoliko godina u svijetu torbica vlada minimalistički stil - čiste linije, minimalno metala i crno na crno na crno. Iako ovi detalji ne planiraju tako skoro pasti u zaborav, primijetili smo u 2016. godini nekoliko novih trendova koji postaju sve popularniji. Izvadite resice! 

TORBICA NA LANCU

2016. godina je godina torbica na lancu. Gucci Dionysus je postao daleko najtraženiji model u posljednjih nekoliko mjeseci, ali ne brinite: ne trebate potrošiti bogatstvo na ovakvu torbicu. Birajte kockasti model, jednostavnog i čistog oblika te držite ostale ukrase i dodatke na minimumu. 

Kate Spade, Zara, Gucci
Kate Spade, Zara, Gucci

MIKRO TORBICA

ovo je vrlo vjerojatno najmanje funkcionalna torbica u vašem opmaru - ali i definitivno najzabavnija! Ove sezone odaberite mikro torbicu neke lude boje koju inače nikad ne biste uzeli u obzir.

ASOS, Michael Kors
ASOS, Michael Kors

ŽENSTVENA TORBICA S RUČKOM

Iako će mnogi reći kako je ova torbica uvijek u modi, posebno se ističe u aktualnoj sezoni jer se stil 70-ih vratio na velika vrata. Odaberite sofisticiran, strukturiran model u neutralnoj boji i spremni ste pokoriti svijet. 

Saint Laurent Sac de Jour Satchel Bag

STRUKTURIRANI RUKSAK

OK, ruksak je IN već nekoliko sezona. Ali ove godine ga možete pronaći u ormaru svake prave trendseterice. Čiste linije, strukturirana forma i pastelne boje posebno su tražene, ali ruksak svakako možete pronaći po svojoj mjeri i ukusu.

ZARA
ZARA

RESICE, RESICE, RESICE

Baš kao što su i cipele s resicama glavni hit, moramo priznati da se isti trend prebacio i u svijet torbi. Nije bitno na kakvoj torbi i koje boje, resice su ove sezone itekako poželjne!

CHLOE, Zara
CHLOE, Zara