5 načina kako nositi tajice na super moderan način

| Fashion |

 Kladimo se da kao ljubitelji suvremene mode i stila, vrlo vjerojatno imate prilično respektabilnu kolekciju tajica koju ste sakrili u tamne kuteve svojeg ormara. Ovaj ugodni odjevni predmet kojeg, priznat ćemo - obožavamo, već su neko vrijeme najomraženiji komad u cijeloj modnoj zajednici...

Pa, recimo da za vas imamo jako dobre vijesti! Ako ste jedna od nas, koja bez obzira na mišljenja ostalih, itekako voli tajice - postoje načini kako ih možete nositi i izgledati moderno! U nastavku pročitajte naših 5 prijedloga kako nositi tajice i učiniti ih maksimalno šik.

1. Ispod pletiva

Tajice su savršen par vašem predimenzioniranom puloveru - što deblji i duži, to bolji!

Vero Moda / New Look
Vero Moda / New Look

2. S niskim čizmama

Niske čizme su jedan od trenutnih najčešćih trendova i čini se kako ne odlaze nigdje još neko vrijeme. Također, učinit će vaše tajice toliko modernijima.

NICHOLAS KIRKWOOD Kira shearling-trimmed textured-leather boots £850
NICHOLAS KIRKWOOD Kira shearling-trimmed textured-leather boots £850

3. Ispod strukiranog kaputa

Strukirani kaputi ili kaputi s remenom još su jedan veliki trend ove sezone i mogu izgledati fantastično na samo jedan običan par tajica!

4. Ispod haljine nalik košulji

Haljine koje nalikuju košuljama ili košulje koje nalikuju haljinama, ovisi kako ih gledate, su jedan nevjerojatno popularan trend svakog proljeća i ljeta! U ove zimske dane, svoj najdraži komad možete nositi preko tajica i spojiti ugodno s korisnim.

GUCCI Ruffle-trimmed wool and silk-blend crepe shirt dress £1,510
GUCCI Ruffle-trimmed wool and silk-blend crepe shirt dress £1,510

5. S elegantnom sportskom odjećom

I na kraju, da, tajice su savršen izbor za sportski look! Bilo da u njima želite vježbati ili ih nositi na cool sportsku jaknu - nepogrješiv su izbor.