Modni trendovi koje ćemo voljeti i u 2017.

| Fashion |

Foto: Collage Vintage
Foto: Collage Vintage

 Kada govorimo o modi, kažu da se inspiracija može pronađi svugdje. Naš najdraži izvor? Cool, streetstyle cure diljem svijeta. Preko njih smo naučili kako jednostavno potfrknuti nogavice traperica pa čak i kako pravilno nositi torbicu. Međutim, od svih trendova kojih smo se nagledali u 2016. godini teško je pretpostaviti u koje se isplati investirati novac, vrijeme i pažnju. U nastavku donosimo 5 trendova koje ćemo s ljubavlju prenijeti i u sljedeću godinu...

"STATEMENT" REMEN

Najveći trend u svijetu modnih dodataka u 2016. godini definitivno nas je iznenadio. Zahvaljujući dizajneru Guccija, Alessandru Micheleu, svaka zvijezda, model, blogerica i street-style ikona viđena je upravo s ovim remenom. 

Gucci Leather belt with double G buckle $ 420
Gucci Leather belt with double G buckle $ 420

IZVEZENI DETALJI (NA SVEMU)

Izvezeni detalji u 2016. godini došli su u sofisticiranom izdanju. Na blejzerima, trapericama, kaputima i praktički svakom elegantnom komadu koji možete zamisliti. Ovaj trend neće tako brzo otići i iskreno - obožavamo ga!

Vila / Free People / Warehouse
Vila / Free People / Warehouse

JEDNOSTAVAN NAKIT

Minimalističke zlatne i srebrne narukvice nalaze se u baš svačijoj kolekciji nakita ove godine. Ovi šik komadi apsolutno su bezvremenski i savršeno odgovaraju u baš svaki outfit koji imate na umu.  

VINTAGE MAJICE BENDOVA

Sjećate se onih majica u kojim ste spavali u studentskim danim? Pa, da, opet su popularne! I sada ih cool cure nose u kombinaciji s blejzerima i hlačama.  

Boohoo / River Island
Boohoo / River Island

ČIZME IZNAD KOLJENA

Nikako nisu nove, ali ovaj model čizama sigurno ćemo gledati još barem godinu dana. Naš najdraži način kako ih nositi? Ispod midi haljina i suknja koje pokrivaju vrh čizmama. 

Odabrali smo najbolje čizme iznad koljena!
Odabrali smo najbolje čizme iznad koljena!