5 modnih komada koje uvijek iznova treba kupovati

| Fashion |

Basic komadi koje MORATE imati u ormaru ove sezone
Basic komadi koje uvijek vrijedi imati u ormaru!

Kada govorimo o dugotrajnosti, nisu svi modni esencijalni komadi stvoreni jednako. I dok su neki komadi (poput dizajnerske torbice ili luksuzne kožne jakne) stvoreni da se kupe jednom u, recimo, godinu ili dvije - ostali, poput majica i traperica, zahtijevaju redovito nadopunjavanje vlastite kolekcije. 

Upravo zato vam danas donosimo 5 modnih komada koje se isplati kupovati višestruko i u nešto brojnijem izdanju od ostalih. Predlažemo da na sniženjima uvijek odaberete njih nekoliko i tako uštedite novac i vrijeme.

TRAPERICE

Iako se ponekad čini kako su traperice postala prava investicija (što potvrđuju njihove cijene), dobra je stvar što su upravo ovo komadi koji su najčešće na masovnim sniženjima. U ovakvim situacijama, obavezno uložite u nekoliko dobrih pari, u kojima se osjećate kao da možete osvojiti svijet - jer traperica u ormaru nikad dosta! 

Jack Wills Fernham Mid Rise Superskinny Jeans €69.72
Jack Wills Fernham Mid Rise Superskinny Jeans €69.72

JEDNOSTAVNA KOŠULJA

Bez obzira na to kako je vaša nova bijela košulja svježa i čista kada je kupite, nevjerojatno brzo gubi oblik i boju, rukavi se rastegnu, a materijal izgubi čvrstoću. Rješenje? Kupite ih nekoliko - pogotovo na sniženjima. 

EQUIPMENT May striped washed-silk shirt // FRAME DENIM Le Classic striped washed silk-charmeuse shirt
EQUIPMENT May striped washed-silk shirt // FRAME DENIM Le Classic striped washed silk-charmeuse shirt

TAJICE/HULAHOPKE

Unatoč mnogim trikovima kako spriječiti rupe u hulahopkama, čak i ako im malo produžite život, na kraju će se uništiti. Savjetujemo da uvijek u ormaru imate nekoliko pari hulahopka jer će vam se tisuću puta dogoditi last-minute panika i falit će vam ovaj ključni komad!

T-SHIRT

Bez puno objašnjavanja, majice kratkih rukava nikada ne možete imati previše. Odgovaraju uz sve, udobne su i često lošije kvalitete, prema tome ne čudi što svako malo jednu morate baciti u smeće. Srećom, majice kratkih rukava možemo pronaći u svakom high-street dućanu i iznova obožavati njihovu jednostavnost!

ZARA Striped T-Shirt  59.90 HRK
ZARA Striped T-Shirt 59.90 HRK

TANKI PULOVERI

Tanki puloveri ili majice komad su koji možemo nositi u svakoj sezoni. Samostalno u proljeće i ljeto, slojevito u jesen i zimi. Upravo iz tog razloga, pobrinite se da ih uvijek imate nekoliko pri ruci - i to u nekoliko različitih neutralnih boja.

H&M Polo-neck top
H&M Polo-neck top