5 korisnih savjeta za sve buduće mladenke

| Fashion |

Foto: Jose Villa
Foto: Jose Villa

 Ako planirate vjenčanje u 2017. sigurno se bavite posljednjim detaljima oko svojeg posebnog dana kada ćete izgovoriti "sudbonosno da". Uz sve to, sada je vrijeme da isplanirate i sve detalje oko svojeg cijelog looka. Kako bismo vas pogurali u pravom smjeru, donosimo 5 ključnih savjeta za sve buduće mladenke ili one koje se nadaju njima postati u sljedećoj godini. 

UVIJEK ODABERITE NEŠTO KLASIČNO I BEZVREMENSKO, A ZAOBILAZITE TRENDOVE

Elegancija i klasika nikad neće izaći iz mode. Ukomponirajte moderne ili vintage elemente u svoj look, ali birajte više klasični look kojeg vas neće biti sram za nekoliko godina vidjeti na slikama.

AKO ŽELITE IMATI VEO, NEMOJTE DOZVOLITI DA ON PREUZME SVU PAŽNJU

Proljeće je kao stvoreno za veo. Na kraju krajeva, ništa nije tako romantično i bezvremensko, a ovo je ujedno i vaša jedina prilika u životu da ga nosite. 

Reem Acra I Am Fabulous Dress $6,500.00
Reem Acra I Am Fabulous Dress $6,500.00

OSTANITE VJERNI SEBI, NEMOJTE POKUŠAVATI IZGLEDATI DRUGAČIJE

Vaše vjenčanje je dio vas i reprezentira vašu ljubav. Naravno da se na ovaj dan želite osjećati kao najbolja verzija sebe. Ostanite vjerni svom osobnom stilu jer ovo definitivno nije onaj trenutak kada "isprobavate novi look" jer će vam ove fotografije i sjećanja trajati cijeli život. 

NEMOJTE SE OGRANIČITI NA VJENČANICU, ODABERITE ONAJ POSEBAN KOMAD

Nemojte osjećati kao da morate nositi isključivo "vjenčanicu". Prekrasna duga toaleta i veo mogu za vas biti jednako predivni. Ovo je vaš dan i vi se morate osjećati odlično. To ne znači da haljinu morate tražiti s etiketom "vjenčanice".

Foto:  Dave Robbins Photography
Foto: Dave Robbins Photography

ODABERITE MODERNE CIPELE, NIKAKO NE MORATE NOSITI ONE TIPIČNE BRIDAL MODELE

Ponesite i udobne cipele ako se poželite presvući. Odaberite svoj omiljeni par za fotkanje, ali svakako i jedan u kojem ćete moći stajati na nogama i plesati cijelu noć!