5 komada koje bi vam stilisti odmah izbacili iz ormara

| Fashion |

Celebrity stilistica Micaela Erlanger savjetuje čišćenje ormara svakih nekoliko mjeseci. Osim zamjene sezonskih komada, postoje i oni koje biste trebali izbaciti iz svog ormara.


1. Rasparene čarape
Misteriji koji čini nam se nikada neće biti otkriven. Gdje nestaju čarape? Uzmite vremena i očistite ladicu s čarapama, riješite se onih kojima nema para i obnovite ladicu novim ako je to potrebno.

2. Komad koji predugo nosite

Svi imamo neki komad koji još uvijek nosimo iako je njegov rok trajanja odavno izašao. Bijela majica naprimjer, končići iz rubova više su rašiveni nego ušiveni, postoji i jedna mala mrljica koje se ne možete riješiti, ali tako je mala i vi tako volite baš tu majicu. Bacite je, nije vrijedna ni da je ostavite za po doma.


3. Štikle u kojima ne možete hodati
Bile su prekrasne, bile su na genijalnom sniženju i kupili ste ih iako je još u dućanu bilo jasno kako je hodanje u njima nemoguća misija. Riješite ih se i na njihovo mjesto spremite cipele s potpeticom u kojim možete biti cijeli dan, a svaka modna kombinacija s njima izgleda sjajno. Vjerovali ili ne, takve cipele postoje.


4. Jeans koji više ne pristaje
Jeans hlače jednom kada kupimo nosimo dugo, što znači puno pranja u mašni, puno godišnjih doba i sezona i sasvim je jasno kako takve hlače ne mogu zauvijek pristajati kao salivene. Bacite ih.


5. Bluze koje ste oštetiti dezodoransom
Lijepe i elegantne bluze često su napravljene od finih, ali vrlo osjetljivih materijala koje ne podnose dezodoranse, pa ponekad ostaju žute fleke kojih se nemoguće riješiti, ako imate takvih u vašem ormaru riješite ih se.