5 haljina za svaki oblik tijela

| Fashion |

Instagram / @hm

Donosimo vam pravila s kojima ćete biti u mogućnosti izabrati idealnu haljinu za vaš oblik tijela.

Ne možete pronaći haljinu koja vam savršeno pristaje, a zima vam je najdraže godišnje doba? Naučili ste stvoriti savršene odjevne kombinacije uz pomoć traperica? Međutim, dolazi nam ljeto i temperature su sve više i ne možete više izdržati bez savršene ljetne haljine ili suknjice.

Prvo identificirajte svoj oblik tijela, a zatim i haljine koje će vam najbolje pristajati.

OBLIK TROKUTA – imate uska ramena i izražene bokove

Idealna haljina: Izaberite haljinu s brod otvorom koji će vizualno proširiti vaša ramena. Suknja koja će vam pristajati  je idealna ako pada u obliku A. Tako ćete uravnotežiti vašu siluetu.

Stradivarius 229,90kn

OBLIK PREOKRENUTOG TROKUTA – ramena i prsni koš su širi od bokova

Idealna haljina: Haljine s V otvorom zamaskirat će veličinu prsa i ramena.Pri odabiru suknje pripazite da suknja ne pada od bokova već izaberite suknju koja se kopča na struku. Na taj način skrenuti ćete pažnju s ramena.

Mango 249,90kn

OKRUGLI OBLIK – imate obline, bokove i povećan volumen u predjelu abdomena

Idealna haljina: Izaberite haljinu emire kroja koji je rezan ispod grudi i izdužuje figuru. Za suknju izaberite onu koja se kopča u struku ali ima određen volumen i nije uska.

Zara 199,90kn

OBLIK ČETVEROKUTA  - ramena i bokovi su iste širine, ali nemate naglašen struk

Idealna haljina: Haljine s volumenom koje daju vizualan dojam oblina. Takva haljina bit će strukirana s detaljima na području prsnog koša i bokova.

Bershka 199,90kn

OBLIK PJEŠČANOG SATA – vaša ramena i bokovi su iste širine, a vaš struk naglašen

Idealna haljina: Iskoristite ovaj oblik tijela i nosite haljine koje su uske na predjelu bokova i struka i koje će zagrliti vašu figuru te istaknuti obline.

Pull&Bear 99,90kn