5 haljina koje nikad neće izaći iz mode

| Fashion |

5 haljina u koje se uvijek isplati uložiti
5 haljina u koje se uvijek isplati uložiti

 Zamislite svu odjeću koja se nalazi u vašem ormaru; zatim zamislite koliko tih stvari zapravo aktivno nosite. Druga grupa je puno manja, zar ne? Razumijemo vas, velika većina djevojaka ima pun ormar odjeće "a nikad ništa nema za odjenuti". To se događa zato što impulzivno kupujemo i ne razmišljamo pametno o odjeći koju biramo u dućanu. To svakako NEĆE biti slučaj s ovih 5 modela haljina jer ih možete nositi apsolutno svugdje i uvijek - i nikad neće izaći iz mode!

KLASIČNA, USKA HALJINA

Strukturirana i elegantna, u uskoj haljini se osjećate kao da možete osvojiti svijet. Odaberite klasičnu crnu ili malo začinite stvari neobičnim printom - ali, prije svega, pazite da vam savršeno odgovara.

ASOS, ASOS, Club L
ASOS, ASOS, Club L

PARTY HALJINA

U ormaru morate imati jedan komad koji je "čista zabava". Obožavat ćete ju nositi i uživat ćete u komplimentima. Iskoristite posebne prilike (čitaj: provode s prijateljicama) u kojima možete izvući ovaj komad iz ormara. 

ASOS
ASOS

MCH (MALA CRNA HALJINA)

Jako očito, ali istinito. Mala crna haljina je jedna od najboljih investicija koja treba vašem ormaru. Raznovrsna i savršena u svakoj prilici, a možete ju kombinirati uz sve modne dodatke koje imate u ormaru. To je ono najbolje: nosiva je na stotine različitih načina!

ASOS, Missguided, ASOS
ASOS, Missguided, ASOS

CASUAL HALJINA (KOJU MOŽETE NOSITI NA TENISICE)

Znate one dane kad vam se jednostavno ne da birati kombinacije i outfite? Tada će vam vaša voljena casual haljinica iz ormara dobro doći - ugodna je, a u kombinaciji s običnim bijelim tenisicama čini ubojito stylish kombinaciju. 

Warehouse, Adidas Originals, ASOS
Warehouse, Adidas Originals, ASOS

MAXI HALJINA

Jednostavna, prozračna, udobna. Maxi haljina u neutralnoj boji i kvalitetnog materijala savršeno će vam doći i za casual dane, ali i za sve posebne prilike. Zamijenite sandale omiljenim štiklama i imate idealan večernji outfit. 

Club L, ASOS, ASOS
Club L, ASOS, ASOS