5 dizajnerskih torbica koje će biti popularne i u 2022. godini

| Fashion |

Koje će torbe biti in 2022. godine?

Tržište je preplavljeno predivnim torbicama i mi ih sve želimo imati u ormaru, vjerujemo kao i većina žena. No kupnja dizajnerskih torbica je skup sport.
Svake sezone istakne se nekoliko torbica koje baš svi žele imati u svojoj kolekciji. Te torbice postanu apsolutni hit i gotovo ih je nemoguće kupiti jer su svugdje rasprodane.
U 2021. godini istaknulo se nekoliko torbica, a mi vam otkrivamo one koje su bile the torbice u 2021. godini, ali će to biti i u 2022. godini. O kojim se torbicama radi saznajte u nastavku.
1. Jodie - Bottega Veneta
Bottega Veneta je tvornica trendi komada posebice torbica. Nakon Pouch modela torbice, Chain Poucha, Cassette i Jodie model torbice je postao must have torbica u ormaru svake zaljubljenice u dizajnerske torbice. Jodie model smo često viđali u 2021. godini, a tako će biti i u 2022. godini.

Jodie - Bottega Veneta

2. Jackie- Gucci
Ovaj retro dizajn torbice doživio je veliki come back u 2021. godini. Jackie torbica je odličan retro komad koji će se iznova i iznova vraćati u modu.

Jackie - Gucci


3. Satin - Prada
Pradina torbica ukrašena kristalima vrlo je trendi komad. Svoj highlight doživjela je za vrijeme ovih blagdana no Prada Satin kristalna torbica idealna je za večernje izlaske stoga ne sumnjamo kako ćemo je viđati i u 2022. godini.

Prada - Satin


4. Flap - Chanel
Chanel torbice vječni su klasik i vjerojatno nikada neće izaći iz mode. Chanel torbica osim što je neodoljivi modni detalj ona je i odlična investicija jer cijene Chanel torbica su sve veće i veće.

Flap - Chanel


5. Hourglass - Balenciaga
Balenciagin Hourglass model torbice prometnu se u it torbicu pred kraj 2021. godine, a vjerujemo kako ćemo je sve više i više viđati u 2022. godini.

Balenciaga - Hourglass