4 trika za odabir pravog modela traperica koje ćete nositi godinama

| Fashion |

Mango

Traperice su mnogima omiljeni modni komad jer su savršene za kombiniranje i možete ih nositi u svakoj prilici.

Svatko od nas ima barem jedan par traperica u ormaru.

Bez obzira na to jeste li mršavi ili imate obline, visoki ili niski, za svaki oblik tijela postoji savršen kroj traperica.

Traperice su klasični odjevni komad koji ide uz svaku modnu kombinaciju, bilo da se radi o casual ili večernjoj kombinaciji.

Iako su ukusi različiti i svatko ima onaj jedan model koji mu najbolje stoji, greške prilikom kupnje traperica su jako česte pa na kraju opet možete biti nezadovoljni rezultatom.

U nastavku vam donosimo savjete koji će vam pomoći u odabiru pravog modela koje ćete nositi godinama.

Birate samo jedan model traperica

Uvijek birate traperice visokog struka ili one široke? Zašto ne biste isprobali model do zgloba ili široke nogavice koje su ponovo u modi? Možda ćete shvatiti da laskaju vašoj figuri.

Isprobavate ih na silu

Užasava vas sama pomisao da isprobavate garderobu? Niste jedini. No, kada pričamo o trapericama, nema druge. Prošetajte nekoliko minuta u njima, čučnite, sjednite da vidite rastežu li se i je li materijal udoban.

Ne vodite računa o ostatku modne kombinacije

Kada kupujete traperice,uglavnom razmišljate o tome kako vam stoje, ali ne i kako se slažu s ostatkom odjeće i obuće koje nosite. Ako planirate nositi traperice na štikle, probajte ih uz njih. Ako vam pola ormara zauzimaju veliki široki džemperi, potražite po trgovini neki s kojim ćete vidjeti kako izgledaju.

Ne znate koji broj nosite

Posljednji put kada ste kupovali traperice nosili ste broj 38, ali odjednom ne možete obući ni broj 42? Nema razloga za frustraciju. Svaki brend ima svoj sustav označavanja brojeva, ono što je u jednom broj 38 kod drugih je 40, pa i 42. Zato, ne razmišljajte o brojevima, već ih isprobavajte i ignorirajte ono što piše na etiketi.