3 zabavna načina na koji možete zavezati bikini

| Fashion |

Zanimljivi načini za svezati bikini

Nezaobilazna uniforma za plažu definitivno je bikini. Pojedine žene preferiraju jednodijelne kupaće kostime no većina se ipak odlučuje za dvodijelni bikini i to ponajviše za najobičnije trokutiće.
No bikini s trokutićima ponekad nam znaju dosaditi no odlično je što su oni vrlo praktični te ih se može vezati na različite načine. Ako vam ponekad dosadi nošenje kupaćeg kostima s trokutićima ne morate se brinuti jer zavežete li bikini na drugačiji način dobivate potpuno novi look. Stoga vam mi u nastavku razotkrivamo tri zabavna načina na koji možete zavezati vaš kupaći kostim.
1. Obični bikini top, odnosno klasične trokutiće obrnite tako da dio koji bi inače trebao ići oko trupa, svežete oko vrata. S ovim načinom vezanja bikinija stvorit ćete bolji dekolte.

Zanimljivi načini za svezati bikini

2. Ove godine vrlo su in topovi i bikiniji koji se višestruko vežu oko struka. Odlično je što taj trendi efekt možete postići s bikinijem kojeg već imate u ormaru. Vezice od bikinija višestruko zavežite oko struka.

Zanimljivi načini za svezati bikini

3. Još jedan zanimljiv način vezanja bikinija koji će također dodatno naglasiti vaš dekolte jest da gornje vezive bikinija prekrižite i onda ih zavežete oko vrata.

Zanimljivi načini za svezati bikini