3 shopping pravila kojih se trebate pridržavati

| Fashion |

Instagram/ @nicole_ontrend

Većina žena zna ovaj scenarij: ormar pun odjeće, a nemaš što obući?

Problem je u neplaniranoj i neefikasnoj kupnji koja rezultira uvijek isto: mnogo odjeće koju ne nosiš i nikad nemaš spremljen outfit.

Sljedeći put prije shoppinga dobro razmislite i poslušajte naše savjete za super odjevne kombinacije svaki put pa više nećete imati problema s pitanjem što obući dok bijesno gledate u prepun ormar.

Nemojte trošiti svoju ušteđevinu na trendi komade
Ako nemaš novca za priuštiti si skupe dizajnerske komade koji su trenutno u modi, biraj jeftinije trendi varijante. Bez obzira na cijenu, komadi koji su trenutno aktualni imaju svoj rok trajanja pa nema smisla trošiti previše novca na njih.

Kupite samo ono što vam odgovara
Zaboravi na klasifikaciju po principu “kad smršavim“, “kad pocrnim“ i slično. To ne funkcionira. Kupi samo ono što ti stvarno odgovara, što ti dobro stoji i u čemu ne samo izgledaš dobro, nego se tako i osjećaš baš sada, ovog trenutka.

Birajte kvalitetu iznad kvantiteta
Više nije bolje. Umjesto da svakog dana kupiš nekoliko majica, bolje je jednom mjesečno kupiti nekoliko dobrih komada koje možeš kombinirati uz različite komade. Osim što dobivaš više različitih outfita, tako ti i odjeća duže traje.