3 savršene torbe s hrvatskim potpisom

| Fashion |

Ženske torbe odraz su osobnosti i stila, a i kultni komadi u ženskom ormaru. Volimo ih nositi u svim dimenzijama i oblicima, one veće Za svaki dan kada je potrebna velika torba u koju stane sve što nam je potrebno za dan pred nama, i one manje koje nosimo za večernje izlaske ili posebne prilike.

Kako bi izabrali torbu za ovu sezonu odlučili smo se na torbe s hrvatskim potpisom, kada ih krenete razgledavati zaista nema kraja, pa smo se odlučili izabrati 3 najljepše.

 @nohaadesign

Nohaa torbice sad su već prepoznatljive. Osnivačice brenda su Ivica Nola i Rijana Hadžić, dvije prijateljice koje zapravo izrađuju razne odjevne i modne dodatke ali su svoj brend fokusirale na torbice, i nisu pogriješile. Ove cure dizajniraju jedinstvene i lijepe torbe namijenjene ženama koje žele upotpuniti styling i biti primijećene. Nohaa torbe pogledajte na Instagram i Facebook profilu, gdje ih možete i naručiti.


@bags_by_kristina

Bagy by Kristina su zanimljive torbe izrađene od eko i prave kože, a ukrašene su motivima hrvatskih otoka. Osnivačica brenda je Kristina Fazinić koja je fotoaparat zamijenila modnim dizajnom. Kristinine torbe izrađene od kvalitetne kože ukrašene sa zanimljivim detaljima, poput fotografija koje je upravo ona snimila. S obzirom da su kvalitetne i savršeno odgovaraju u poslovnim i ležernim kombinacijama nije ni čudo da su Hrvatice lude za njenim dizajnom. Torbe možete pronaći na Facebook profilu Bags by Kristina.


@leilou_by_alex

Brend Lei Lou godinama nas je oduševljavao svojim dizajnom, a onda je dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila svoje torbe koje su napravljene u ženstvenom i elegantnom stilu, gotovo pa bezvremenske torbe. Torbe s potpisom Aleksandre Dojčinović dostupe su u showroomu u Zagrebi i Splitu, a razgledati h možete i na Facebook profilu