3 odlične "IT" proljetne torbe

| Fashion |

3 odlične proljetne torbe s
3 odlične proljetne torbe s "IT" faktorom

Prije svega drugoga, prosječna žena će najprije uložiti u dobru i kvalitetnu torbu od prave kože. Upravo zato ne prežemo pred predstavljanjem tri skuplje (no itekako vrijedne tih novaca) torbe poznatih modnih dizajnera. Torbice su sasvim različita dizajna, no vjerujemo da svaka zasebno ima onaj "IT" faktor koji bi mogao osvojiti žene ove sezone.

3 odlične proljetne torbe s
Alexander Wang Sneaker Clutch

Prva je "Sneaker Clutch" Alexandera Wanga, otkačenog dizajna koji podsjeća na par urbanih tenisica. Torba dolazi u crnoj boji s crnim, crvenim, bijelim i leopard detaljem, u kombinaciji različitih vrsta kože. Modni insajderi već imaju svoj primjerak, a vas će ova luda torbica koštati $1,510.

3 odlične proljetne torbe s
Christian Louboutin Loubibow Clutch

Druga je upečatljiva torbica Christiana Louboutina imena "Loubibow". Dizajner svake sezone pokušava stvoriti što napadnije i ekstravagantnije modele cipela i torbica koji će naprosto zaludjeti žene, a ove sezone je oboje spojio u jedno - clutch torbicu s asimetričnom mašnom i bogatim printom štikli! Zvuči fenomenalno, ali jednako dobro i izgleda, no za nju ćete morati odvojiti $925.

3 odlične proljetne torbe s
Tom Ford Tote

Za kraj, ostavili smo neodoljivog Toma Forda, dizajnera koji izgleda, zna što žene žele. Tako je predstavio liniju od 15 jednakih tote torbi no u 15 različitih upadljivih nijansi, sve od vatreno crvene, do pastelno plave, cool ljubičaste ili klasične crne. Torba je izrađena od meke teleće kože i crne teleće kože u Italiji, a koštat će vas $2,990.

Na kraju vas moramo pitati, koja je vaš favorit?