3 must have cipela za ovu sezonu

| Fashion |

Donosimo Vam 3 must have modela cipela koje će se nositi ovu jesen/zimu 2012/13, a koje smo imali prilike vidjeti na svim važnim svjetskim Fashion Weekovima u veljači ove godine. Kaže se da se o ukusima ne raspravlja pa mi nećemo raspravljati o tome sviđaju li se nama ili ne, već ćemo vam ih samo predstaviti, a vi ćete odlučiti sviđaju li vam se ili ne ovi modni trendovi.

YSL, 795 eura
  1. Čizmice do gležnja - na visoku petu, jednostavnem, na vezanje ili ukrašene remenima, zakovicama, lancima i kopčama. Nose se na posao kao kombinacija uz uske suknje i meke pletene vestice ili u nešto opuštenijoj varijanti uz kožne hlače i majice.
    YSL, 800 eura
  2. Cipele – papučice – idealne kraljevske cipelice - šlapice na kojima će im naše noge biti zahvalne. Konačno su postale hit i iz kućnih ormara išetale na ulicu. Obavezno pdaberite model ukrašene šiljastim zakovicama ili metalnom kapicom na vrhu. Trenutni top model je ovaj Yves Saint Laurent na slici koji je osvojio brojne svjetske fashionistice, a od domaćih ljubiteljica mode, vidjeli smo ih na Ljupki Gojić.
    Stella McCartney, 495 eura
  3. Brokatne party cipele na visoku petu – cipele od raskošnog brokata definitivni su ovosezonski hit. Cipele boje starog zlata s metalnim naglascima i čvrstom stabilnom petom podignut će svaku vašu kombinaciju, a ako ste dovoljno hrabri iskombinirajte ih s brokatnim hlačama te ih poklonite sami sebi kao malo raniji poklon za Božić. Najpoželjniji model sezone su one Stelle McCartney, „Campell“ Brokat Plathorm Pumps koje i mi želimo.