3 kultna modela torbica koje bi svaka žena voljela imati u ormaru

| Fashion |

Kultne torbice

Nekim žena su cipele slaba točka dok su drugima to torbe. No bilo kako bilo svaka žena voli imati lijepu torbicu jer ona začini svaku odjevnu kombinaciju. Iako postoji zaista mnogo torbica i onih luksuznih isto kao i onih iz high street ponude samo su tri kultna modela koje bi apsolutno svaka žena voljela posjedovati.
1. Hermes - Birkin
Postoji more torbica i torbica no samo je jedna the torba, a to je svakako torba brenda Hermes model Birkin. Jedna od najcjenjenijih i najljepših torba na svijetu zaista je prava investicija. Iako joj je cijena zaista paprena i iako se na kupnju Birkinice može čekati i par godinama ona je svejedno vrijedna investiranja jer se kupnja Birkin torbe više isplati nego investiranje u zlato. Torba je dobila ime po ikoni stila Jane Birkin, a za izradu jedne Birkinice potrebno je i do 48 sati rada.

Hermes Birkin


2. Chanel - 2.55
Chanel u svom opusu ima mnogobrojne modele torbica no niti jedan nije važan kao Chanel 2.55 odnosno Chanel Classic Flap Bag. To je torbica vrijedna svake kune jer je vječni klasik koji nikada nije, a vjerojatno ni neće izaći iz mode. Chanel torbica koja pristaje na sve modne kombinacije dolazi u raznim bojama, ali i veličinama no model 2.55 definitivno je kultni Chanelov dizajn.

Chanel 2.55


3. Dior - Lady Dior
Lady Dior je kraljevska torba koja već više od 25 godina slovi za jednu od najtraženijih torbi na cijelom svijetu. Iako je predmet želje mnogih žena diljem svijeta među prvima, u svojim rukama, ju je imala Lady Diana po kojoj je kultna torbica i dobila ime. Prekrasnog otmjenog i elegantnog izgleda Lady Dior dolazi u više dimenzija i u raznim bojama i uzorcima.

Lady Dior