20 modela savršenog donjeg rublja za dočekati bolju 2021.

| Fashion |

Iako nam se čini kako većinu dana provodimo u najcasual mogućim varijantama te loungewearu u okruženju našeg doma i naših najmilijih, ovo pomalo tužno vrijeme za one koji vole obilaziti trgovine i na mjesečnoj bazi se razveseliti s nekim komadom odjeće dočekalo je blagdane kao idealnu izliku za neku kupnju. Iako će se većina kupovine vjerojatno odnositi na vaše najmilije, jednu stvar bi definitivno trebali priuštiti sami sebi - to je donje rublje.

Zara

Bilo da u novu godinu želite ući spremni za neku novi ljubav, da se jednostavno želite osjećati dobro i seksi u vlastitoj koži, da želite kod kuće ili preko Zooma iznenaditi partnera ili pak da sa svojim seksi donjim rubljem želite prizvati puno sretniju Novu godinu, mi vas podržavamo jer isto ćemo učiniti i mi. Čini nam se da iduća godina ne može biti lošija, a kako ćemo blagdane provesti kod kuće u krugu najbližih nema smisla se previše uređivati i nabacivati neki posebno glamurozni look, no to ne znači da ono ispod ne može proslaviti kako treba, pa makar samo vi to znali. 

Zara

Upravo zato donosimo vam pregled najljepšeg blagdanskog donjeg rublja. Usredotočili smo se na crnu, koja uvijek izgleda seksepilno te crvenu, koja je tradicionalno boja u kojoj se otpraćuje Stara, a dočekuje Nova godina.

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho