10 šik sandala koje možete nositi na posao

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Ženstvene ljetne sandale omiljeni su izbor većine pripadnica ljepšeg spola čim stigne proljeće i ljeto, ali dilema je neupitna: kako izgledati šik i profesionalno u uredu, a da vam stopala mogu disati. Srećom, izbor prigodnih sandala za posao je velik!

U ponudi zagrebačkih highstreet dućana ima zaista jako veliki izbor različitih modela. Samo se držite strukturirane kože, brušene kože i sandala koje ipak ne otkrivaju previše, a ostatak vaše garderobe neka ostane striktno poslovan (čitaj: odijelo s elegantnim parom sandala). Ove sezone, kao i one prošle, dominantni su modeli na nešto deblju petu s mnoštvom remenčića ili pak ravne gladijatorice. Nama se jako sviđaju modeli na petu jer osim što vizualno izdužuju i stanjuju nogu, podignuti će i najobičniji ležerniji outfit. 

Odabir ljetne obuće za posao mogao bi vam olakšati i naš izbor 10 elegantnih modela sandala koje će nositi cijelo ljeto! U našoj galeriji pogledajte o kakvoj je obući riječ i veselite se zajedno s nama visokim temperaturama u danima koji slijede...

Najbolje sandale za posao
Najbolje sandale za posao