& Other Stories uvodi online dostavu za Hrvatsku i ima novu capsule kolekciju

| Fashion |

Ovoga proljeća, sestrinski premium brand high street modnog diva, H&M, & Other Stories postaje još jedno od online odredišta na stories.com koje će radovati mnoge ljubiteljice ovog branda.

„Jako je uzbudljivo po prvi put doći u neku zemlju i upoznati nove kupce. S nestrpljenjem iščekujemo doznati na koje će sve načine naši hrvatski kupci interpretirati naše priče i kolekcije,” ističe Karolina Gutke, Managing Director, & Other Stories. 

&Other Stories

Veliko predstavljanje usluge dostave za Hrvatsku na stories.com predviđeno je za 14. svibnja. Hrvatski kupci tada će konačno dobiti priliku ne samo pregledavati & Other Stories asortiman u potrazi za nadahnućem i beskrajnim idejama za kombiniranje, već i naručiti sve što požele, od modnih dodataka, torbica i nakita, pa sve do kozmetičkih proizvoda, cipela i gotovih kombinacija. 

&Other Stories kozmetika

Isti taj dan, u & Other Stories dućane i web stiže limitirana capsule kolekcija koju će se po prvi puta moći naručiti u Hrvatsku. Ova limitirana capsule kolekcija uključuje deset ready-to-wear jednostavnih ljetnih komada namijenjenim vrućim danima te jedan model cipela u crnoj i bijeloj boji. Sastoji se od sedam haljina, kompleta i sako-haljine.

Iz & Other Stories kolekciju opisuju kao razigranu, ali smjelu te romantičnu, a komade skupturalne, s volumenom te siluetom koja ljubi struk. Kolekcija je oplemenjena raznim detaljima poput ručno rađrnih ovratnika, velikih rukava, spuštenih ramena, nabora i svilenih gumbiju, a uzorci su su cvijetni u nježnim bojama. Materijali su sirova svila, Tencel, Lyocell i organski pamuk. 

Posebnost su cipele koje su veganske, napravljene od VEGEA-e, inovativnog veganskog materijala napravljenog od nusproizvoda proizvodnje vina, odnosno kožice od grožđa, peteljki i koštica koje se koriste za izradu materijala sličnog koži. Cijene se kreće od 89 eura za top i cipele, pa do 179 eura za sako-haljinu te 249 eura za dugu haljinu. Cijelu kolekciju možete pogledati u našoj galeriji.  

&Other Stories capsule kolekcija

Modna marka & Other Stories lansirana je u ožujku 2013. i obuhvaća bogat asortiman cipela, torbica, modnih dodataka, kozmetike i odjevnih kombinacija spremnih za nošenje. Ateljei u Parizu, Stockholmu i Los Angelesu dizajniraju raznolike modne i kozmetičke kolekcije te posvećuju puno pažnje detaljima i kvaliteti. Trgovine & Other Stories mogu se pronaći u Austriji, Belgiji, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Luksemburgu, Nizozemskoj, Poljskoj, Južnoj Koreji, Španjolskoj, Švedskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kuvajtu, Kataru, Ujedinjenoj Kraljevini i Sjedinjenim državama.