Dreft FWZ Next Generation natječaj

| |

Fashion Week Zagreb od svojih početaka podržava mlade nade domaćeg modnog dizajna, a od svibnja 2012. godine buduće dizajnerske zvijezde podupire i natječajem Dreft Next Generation kojeg organizira u partnerstvu sa svojim generalnim partnerom Dreftom. Dreft Fashion Week Zagreb koji se održava od 20. do 23. studenog četvrti put za redom raspisuje natječaj za mlade dizajnere u kojemu pobjedniku poklanja gotovinsku karticu u iznosu od 1.000,00 eura za izradu i prezentaciju kolekcije na sljedećem izdanju DFWZ-a.

Glasanje će se odvijati od 08. do 22. studenog gdje će čitatelji izabrati svog favorita natječaja. O konačnom pobjedniku odlučuju glasovi čitatelja kao i glasovi stručnog žirija (rad s najviše glasova čitatelja osvaja 4 boda, sljedeća tri rada bodove od 3-1) i svaki član stručnog žirija ocjenjuje 4 najbolja rada prema vlastitom odabiru ocjenama od 4-1. Ukuupan zbroj glasova odlučuje o pobjedniku 4. Dreft Next Generation natječaja. Vrijedna nagrada dizajneru će biti uručena na posljednjem danu DFWZ-a, 23. studenog u Hypo Centru.

S obzirom da su Dreft i Fashion Week Zagreb ugovoreni partneri i sljedećih nekoliko sezona, odlučili su svake sezone pružiti financijsku pomoć i jednom, mladom, kreativnom dizajneru dati gotovinsku karticu u iznosu od 1.000 eura za izradu i prezentaciju prve kolekcije. Ovom jednokratnom stipendijom dizajneru će se pomoći ne samo izraditi, već i plasirati prvu kolekciju za prodaju te olakšati svakodnevne troškove studija.

! Glasati možete samo jednom dnevno i svi će dupli glasovi biti poništeni.