Želimo novu Michael Kors × Fuji instant kameru

| Lifestyle |

Fuji × Michael Kors

Fujifilm i njegova linija instant kamera Instax, udružio se s poznatim dizajnerom Michaelom Korsom kako bi kreirali novu modnu i naravno limitiranu Instax Mini 70 kameru.

"Moda i fotografija oboje daju glas pojedincima kako bi se mogli kreativno izraziti, a ovaj će im Instax Mini 70 by Michael Kors pridodati na stilu i sadržaju", rekao je kreativni direktor sjevernoameričkog Fujia Mark Yamamoto. "Svjedoci smo današnje eksplozije uzbuđenja koje nastaje oko instant fotografija, a sada potrošači mogu napraviti fantastične instant fotografije pomoću kombinacije Instaxa i luksuznog brenda Michael Kors."

Fuji × Michael Kors

Novi Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70 fotoaparat zlatne je metalik boje izvana s Michael Kors logom na tijelu, a na "vratima" fotoaparata nalazi se potpis samog dizajnera.

"Kao bonus, kamera ima pametnu opciju za slikanje selfie fotografija koja automatski prilagođava postavke za savršenu fotografiju - sigurni smo da će ova kamera biti hit na tulumima i druženjima s prijateljima", kažu iz Fujifilma. "Jednostavno provjerite svoje kadriranje pomoću prednjeg ogledala pokraj objektiva i slikajte."

Ograničena serija Instax kamera moći će se kupiti u trgovinama krajem listopada 2016. godine. Očekuje se da će biti dostupna i tijekom blagdana.

Fuji × Michael Kors