Last minute - da, naravno!

| Travel |

Filipini

U teškim ekonomskim vremenima, teške odluke moraju biti donijete, a jedna od njih je i gdje ići na godišnji odmor. Mediji i vlada vjerojatno će promovirali staycations (ili ti ostanak doma) kao najnoviju ludost, a za one koji žele otići u inozemstvo i istražiti neke nove kulture zašto ne rezervirati bilo koji od last minute aranžmana?! Dajemo Vam tri uvjerljiva razloga zašto rezerviranje last minute aranžmana za odmor može biti najbolja odluka koju ste donijeli u cijeloj godini. Čekamo razglednice...

1.       Uštedjet ćete novac

Prvo i najvažnije, rezerviranje last minute aranžmana najjeftiniji je način da odete na sunčani odmor. U ovom slučaju izraz kasnou većini slučajeva znači rezervaciju 8 tjedana prije polaska jer je to vrijeme u kojem kreću rasprodaje. Razlog tih rasprodaja je taj da turoperatori unaprijed rezerviraju velik broj aranžmana i ukoliko nisu u mogućnosti prodati te aranžmane prije ugovorenih datuma, gube novac. Nedavne ankete pokazale su kako rezerviranjem last minute aranžmana možete uštedjeti od 30-60%.

2.       Vaš odmor će vjerojatno biti avantura

Kao što je ranije navedeno, rezerviranje last minute aranžmana je dokazano jeftinije, jer se turoperatori pokušavaju riješiti aranžmana koje nisu uspjeli prodati. Kao rezultat toga, možda nećete uvijek pronaći aranžman kojeg ste prvotno tražili. Međutim, rezultat ovoga je da Vam last minute aranžman može pružiti avanturu i odvesti vas tamo gdje se niste ni nadali otići. Da bi u potpunosti iskoristila prednost toga, last minute aranžman treba tretirati kao poticaj od trenutka odluke. To je kao da otvorite kartu svijeta, uzmete iglu i zabodete u kartu zatvorenih očiju. Možda ne znate gdje ćete završiti na kraju, ali znate da ćete uživati.

3.       Većina last minut aranžmana su paket aranžmani

Bilo da ste ljubitelj paket aranžmana ili ne, kada rezervirate last minute aranžman, paket aranžman uključuje sve što trebate. Dakle, ovo će Vas osloboditi od svih uobičajenih komplikacija koje mogu biti uzrokovane od svih pojedinačnih komponenata zajedno. Umjesto toga, možete sjesti, opustiti se i gledati kako drugi rade za Vas.