Video igrice su upravo postale bolje uz pomoć Buddyja

| Design |

Ako ste pravi gamer, "Buddy the Game Chair", odnosno stolac za igranje, službeno postaje vaš jedini prijatelj koji vam je potreban u životu.

Video igre danas su izrađene pomoću nevjerojatno visokokvalitetne grafike, a onaj tko ih često igra, zna da je najbolje mjesto u kući za igranje ispred ekrana udaljeni svega nekoliko centimetara kako ne bi ste propustili niti jednu minutu akcije. Nažalost, zbog toga često sjedite na podu, što je mučenje i za koljena i leđa. No stolac Buddy napravljen je tako da se prilagođava vašem tijelu neovisono o tome hoćete li se nasloniti naprijed ili nazad, a zakrivljeni naslon za glavu može poslužiti i kao naslon za ruku. Buddy stolac je podstavljen s mekom pjenom te vam zapravo pomaže u održavanju dobrog držanja tijela tijekom igranja.

Buddy se na Amazonu u Japanu nalazi na prva tri mjesta kao najprodavaniji proizvod, a još nije u prodaji sve do travnja. Ako vaš japanski nije loš ili ako se osjećate dovoljno hrabro da sve prevedete putem Google Translatea, možete si osigurati jedan ovdje za 40 dolara.