FIT&HEALTHY STUDIO idealno je mjesto za trening prije ljeta i odlaska na plažu

| Beauty |

Lipanj je već stigao i iako trenutne temperature zraka ne odaju dojam da je ljeto iza ugla, vjerujemo da je ta činjenica prisilila i najtvrdokornije mrzitelje teretana da potraže neku u kojoj će svoje tijelo dovesti u red. Ako ste od onih koji ne vole vježbati u prisustvu velikog broja ljudi niti čekati red na spravama, koji vole lijep ambijent, čistoću i prirodu, individualan pristup i vodstvo stručnih osoba, onda se u zelenilu zagrebačkog podsljemena nalazi jedna baš za vas!

FIT&HEALTHY STUDIO bavi se isključivo vama! I to u svim segmentima. Tamo možete obaviti trening, opustiti se u sauni, masažama, tretmanima lica…pripremiti se za ljeto mnogobrojnim anticelulitnim tretmanima, depilacijom, pedikurom i manikurom.

 

Vaša oaza mira može početi već pri samom dolasku jer se FIT&HEALTHY nalazi u zagrebačkom kvartu Gračani i okružen je zelenilom, za toploga vremena možete vježbati u vrtu kojeg od same teretane dijeli samo velika staklena stijena. Dodatna pogodnost je osiguran čuvani parking što će vam već u startu sačuvati dosta živaca.

Studio se prostire na dvije vrlo luksuzno uređene etaže, na gornjoj se nalazi recepcija, mini kafić sa velikom terasom s koje puca pogled na obližnje „brege“, muški i ženski toalet te prostorije za kozmetičke tretmane i rehabilitaciju. Da, FIT&HEALTHY je i pravi mali rehabilitacijski centar, u kojem je simpatična i mlada fizioterapeutkinja Ivona zajedno sa profesionalnom trenericom i bivšom hrvatskom olimpijkom Nikolinom Horvat zadužena za vođenje treninga i rehabilitaciju vježbanjem te aparatima; Compex, MRS (magnetsko rezonantni sistem), UZV i elektroterapija protiv bolova.

Na donjoj etaži nalazi se teretana, opremljena profesionalnim spravama Panatta, iz koje također puca pogled na zelenilo Sljemena te se iz nje može izaći van vježbati u uređen vrt. Uz teretanu nalaze se i dvije svlačionice (ženska i muška) sa tuševima i toaletom te prostorijom za opuštanje i saunom u svakoj.

Posebnost ove teretane u moru ostalih jest njezina privatnost i potpuna posvećenost klijentima.

I naravno, lokacija!

 

Od trenutka kada uđete sve je podređeno vama i vašim potrebama, bilo da ste tamo došli skinuti kile, ozdraviti tijelo ili nabiti mišiće svo osoblje vam je na raspolaganju u vašem terminu. Naglasak je na treninzima vođenim od strane trenera i to baš svaki put. Na početku se vrše antropometrijska mjerenja kojima se utvrđuje inicijalni status klijenta; opći zdravstveni status, trenutne funkcionalne sposobnosti i razina treniranosti te se kreće u putovanje prema zadanom cilju. Prema želji klijenta kreira mu se i jelovnik koji odgovara njegovom zdravstvenom status i cilju kojega želi postići.
Nadamo se da smo vam pokazali kako rad na svome tijelu i duhu ne mora nužno podrazumijevati mukotrpno znojenje u prenatrpanim zagušljivim prostorima, bez ikakve ideje što učiniti sa svim tim spravama.

Uz FIT&HEALTHY Studio nemate izgovora da se izvana i iznutra potpuno ne pripremite za ljeto, na način da upravo vi uživate u vlastitoj koži.