Umjesto dizajnerskih, kupite predivne crne Borovo loaferice

| Fashion |

Borovo loaferice

Čini se kako se današnje žene sve manje odlučuju na dnevnu patnju na visokim potpeticama i svoje radne dane provode u dnevnoj ,ležernijoj obući. Tako su se loaferice posljednjih godina vratile na velika vrata. Skoro sve velike modne kuće izbacile su svoje verzije, Gucci je imao verziju s krznom, J.W.Anderson s velikim zlatnim detaljem, za Pradinim su lude sve influencerice, a i Chanelove nam konstantno iskaču na društvenim mrežama. No mi za vas imamo jedne potpuno neočekivane – one vukovarskog nekadašnjeg modnog diva Borova.

Borovo loaferice

Dizajnom su najsličnije osnovnom Gucii modelu ili pak onima s potpisom Gianvitto Rossija, a cijenom su neusporedive. Ove fenomenalne loaferice su izrađene od 100 posto kože, a dolaze po danas nevjerojatnoj cijeni od 444 kune što je za sto posto, ručno rađenu kožnu cipelu zaista povoljno. Osim što ćete imati kvalitetnu cioelu za koju nećete morati odvojiti cijelu, na taj način ćete poduprijeti hrvatsku proizvodnju i domaći proizvod. Dolaze u crnoj i bež boji, te u nekoliko različitih varijanti.

Borovo loaferice
Borovo loaferice

Inače je nedavno Borovo predstavilo svoju novu kolekciju obuće za jesen i zimu, koja se između ostalog sastoji od kožne obuće u paleti jesenskih i zimskih boja koje se uklapaju uz sve modne kombinacije za nadolazeće hladnije vrijeme.

Borovo loaferice

U kolekciji se nalaze različiti modeli cipela i gležnjača napravljenih od najfinije kože, a uz njihov lijep dizajn i kvalitetu Borovo se može pohvaliti i s nikad udobnijom obućom.

Borovo loaferice
Borovo loaferice