Umagosice - Startas tenisice s vizualnim identitetom grada Umaga

| Fashion |

Umagosice

Turisti koji su odabrali Umag kao destinaciju za svoj odmor moći će sa sobom ponijeti jedinstven i kvalitetan hrvatski proizvod i suvenir – Umagosice. Umagosice su nastale kao rezultat suradnje poznate hotelijerske kompanije Istraturist Umag koja broji više od 50 godina tradicije u pružanju turističkih usluga te velikog i poznatog hrvatskog branda obućarstva Borovo, a cilj suradnje je proširenje ponude suvenira za Istraturistove goste i goste grada Umaga.

Tenisice su ručno proizvedene od prirodnih materijala u limitiranom broju, a moći se će kupiti isključivo na pet Istria Experience info punkteva u sklopu turističkih naselja Istraturista duž umaške obale.

Umagosice

Istraturist već godinama ulaže velike napore i sredstva u razvoj destinacije i proizvoda u suradnji s gradom Umagom, TZ-om grada Umaga i klasterom sjeverozapadne Istre. Uz mnoge brojne novosti i zanimljivosti koje uvodi i organizira Istraturist, među posljednjima je otvorenje popularnog restorana Mundoaka „Food with Heart and Soul“, ujedno i lokacija prezentacije Umagosica.

Jelica Panić, Milovan Popović, Vili Bassanese, Ronald Korotaj, Martina Tomljenović, Dubravko Šimenc

Borovo kroz nove brandove i projekte te povećanu proizvodnju i intenzivan izvoz, u posljednje dvije i pol godine, kao izvorno hrvatska kompanija sa sjedištem u Vukovaru i tradicijom od 85 godina, mijenja nastup i poziciju na hrvatskom, ali i svjetskom tržištu.

Umagosice