Želimo ovih 10 proljetnih lakova za nokte

| Beauty |

Top 10 proljetnih lakova za nokte
Pogledajte našu listu top lakova za nokte za ovo proljeće

Možda je zima rezervirana za tamne tonove, ali proljeće jednostavno poziva na apsolutnu promjenu što znači i da posežemo za svjetlijim i šarenijim tonovima. Kako nas sunce već ugodno grije (a nadamo se da će i ostati na tome!), odlučili smo vam složiti top listu lakova za nokte koje jednostavno morate imati za ovo proljeće - a poslužit će vam i za ljeto!

S obzirom na to da se nose tonovi plave boje, bijelo, a ponovno je u trendu i pastelno, na te smo se nijanse i fokusirali, no jedna stvar nam uvijek ostaje u trendu - crni i crveni lak. Uz njih smo nadodali i nekoliko šljokičavih nijansi, kao i E.L.F.-ov lak koji neodoljivo podsjeća na Chanel koji je bio vrlo popularan prošlo ljeto, a vjerujemo da će se nositi i ovo.

1) E.L.F. - Dream Maker - $2

E.L.F. je jedna od popularnijih stranica za sve djevojke opsjednute šminkom. Rijetko kada ćete pogledati neki YouTube make up tutorial, a da nećete vidjeti barem jedan proizvod ove marke. Kao što vidite, lakovi su im vrlo jeftini (samo dva dolara), a takva je i većina asortimana. Dream Maker lak je izvrstan top coat na bilo koju ludu boju koja vam zapne za oko, no predlažemo i da ga nosite samoga.

Top 10 proljetnih lakova za nokte
E.L.F.

2) E.L.F. - Pot Of Gold - $2

Sjećate li se Chanelovog Diwalija iz resort kolekcije? Ovo je poprilično dobra kopija! Radi se o zlatnom laku nježnog sjaja koji više djeluje kao isprani sjaj starog zlata. E.L.F.-ov Pot Of Gold koštat će vas također samo dva dolara. I naravno, dostavljaju u Hrvatsku.

Top 10 proljetnih lakova za nokte
E.L.F.

3) Essie - Blanc - $8,50

Essie se već može kupiti u Hrvatskoj, a već sada se u njegovu kvalitetu zaklinju mnoge Hrvatice. Cijenom je oko 80 kuna, a možete ga nabaviti u DM-u. Izabrali smo nijansu Blanc tj. snježno bijelu boju jer su ovako efektni nokti ponovno u modi.

Top 10 proljetnih lakova za nokte
Essie

4) Essie - Fashion Playground - $8,50

Imate li osjećaj da je tek prestala vladavina boje mentola, a već se vraća? Znamo kako vam je. Pastelne su očito prevelik utjecaj ostavile na sve nas, pa tako i na dizajnere. Izabrali smo za vas zeleno-mentol pastelnu nijansu imena Fashion Playground - sasvim prikladno.

Top 10 proljetnih lakova za nokte
Essie

5) H&M - Pink Macaroon - 29,90 kn

H&M make up je napokon u Hrvatskoj, a povodom toga predstavljamo vam i njihove lakove za nokte. Koštaju samo 30 kuna, a zaista su isplativi. Osim što nude pregršt boja, lakovi su (s obzirom na cijenu) i poprilično trajni. Prvi lak koji biramo je Pink Macaroon, koji osim slatkog imena ima i vrlo slatku, šećernu nijansu. Idealno za proljeće!

Top 10 proljetnih lakova za nokte
H&M

6) H&M - Red Nail - 29,90 kn

Kao što smo već rekli, crvena je apsolutni must-have u neseseru svake djevojke, pa predlažemo i ovu vrlo ženstvenu i putenu crvenu nijansu s potpisom popularnog high street brenda. Možete izabrati i ton tamnije ili više koraljnu verziju, ali s ovom "klasičnom" crvenom nikako ne možete pogriješiti.

Top 10 proljetnih lakova za nokte
H&M

7) Illamasqua - Caress - 135 kn

Illamasqua je, također, provjereno dobar brend. Njihovi lakovi već na prvi premaz daju toliko intenzivnu boju da drugi praktički nije potreban. Također, jedan je od izdržljivijih. Trenutno je jedan od njihovih top proizvoda i lak iz kolekcije pastelnih lakova, imena Caress. Radi se o nježnoj plavoj nijansi, opisanoj kao različak plava, a ima i sjajan finiš.

Top 10 proljetnih lakova za nokte
Illamasqua

8) KIKO - British Jeans - 5,90 eura

Kiko je još jedan brend s dostavom u Hrvatsku. Njihovi lakovi dolaze u pregršt boja, a boje su zaista postojane. Izabrali smo boju British Jeans jer je izražajno plava - pravi mamac za poglede!

Top 10 proljetnih lakova za nokte
Kiko

9) L'Oreal - Breaking Curfew - 35,90 kn

Crna je još jedan obavezan dodatak vašoj make up torbici. Ona je uistinu jedina boja koja nikada neće izaći iz mode, istovremeno može biti buntovna, elegantna, decentna, napasna i seksi! L'Orealovi lakovi su vam vjerojatno već vrlo dobro poznati, a i pristupačni su cijenom.

Top 10 proljetnih lakova za nokte
L'Oreal

10) MUA - Lush Lilac - 1 funta

MUA je britanski brend kojeg Hrvatice već poprilično dobro poznaju. Poznati su po čestim suradnjama s britanskim zvijezdama (Little Mix, One Direction, The Saturdays...) i čestom izdavanju novih make up kolekcija. Njihovi lakovi nisu najgenijalniji od ponuđenih, ali s obzirom na to da su ispod 10 kuna, izvrsna su varijanta za nalakirati tijekom ljeta kada ionako prečesto mijenjate boje na noktima. Predlažemo vam ovu slatku lila nijansu.

Top 10 proljetnih lakova za nokte
MUA