Tamara Garbajs u modnoj priči Marine Lacković Larie

| Fashion |

Sjajan i dobro nam poznat brend Larie by Marina Lacković predstavlja svoju 6. kolekciju koju smo s razlogom jedva dočekali - i zaljubili se u nju samim pogledom na novu kampanju.

Marina je, po običaju, cijelu kolekciju kreirala iz najfinijih materijala kao što su čista svila, lan i pamuk koji i ovoga puta garantiraju posebnost, kvalitetu i primijećenost. Iako je uvijek ispred svog vremena, svoju inspiraciju crpi iz prošlih stoljeća pa je tako i ovoga puta svoje kreacije stvarala prema stilu koji je obilježio prijelazno razdoblje iz 19. u 20. stoljeće.

Larie by Marina Lacković

Dizajnerica tako u kolekciju unosi kolorit, dezene, nezaobilaznu čipku i romantiku koja krasi i definira svaku Larie kolekciju. Uz kolorit, javljaju se i prugice u modernim verzijama odijela koje podsjećaju na mornaricu s početka 20. stoljeća.

Larie by Marina Lacković

Osim koloritom, gdje prevladavaju lila, plava, crvena, smeđa, bijela i zelena u raznim romantičnim dezenima, dizajnerica se poigrala i modelima - haljine kreirane od 7 metara čiste svile, haljine "x" kroja napravljene od volana "punog kruga" te nezaobilazna odijela, sada su već dobro poznata ženstvena Larie poslastica. Maštoviti blejzeri, kaputići i ogrtači čine ovu kolekciju potpuno drugačijom, dok je rubne čipke povezuju iz modela u model.

Larie by Marina Lacković

Odmah nakon Fashion Week Zagreb / Cro a Portera, koja će se održati u ovu subotu, Marina putuje u Salzburg gdje će u suradnji s Polygon Concept Storeom 10. prosinca predstaviti kolekciju na Mavisto Amadeus Horseindoors Worldcupu.

Svakom kolekcijom i kampanjom, Marina postavlja ljestvicu više pa je tako ovoga puta odlučila snimiti kampanju na dvjema lokacijama s dva modela. U duhu inspiracije i Marininog stvaralaštva, prvi dio kampanje snimljen je nedaleko od Zagreba, na planini Kalnik u srednjovjekovnoj gradini Mali Kalnik, uz pomoć protagonistice mlade Gordane Dude.

Larie by Marina Lacković

Drugi dio kampanje snimljen je u poznatoj gradskoj kavani Johann Francku s glumicom Tamarom Garbajs koja je Marinina muza te zaštitno lice.

Za oba snimanja zadužen je bio tim kojeg čine Karmen Poznić za fotografiju, MUA Nina by Nikolina Bobinac za šminku i kosu te Matea Makelja i Nikolina Lacković Mandić kao asistentice.

Larie by Marina Lacković