Stop smradu: Vaši vjetrovi od sada mogu mirisati po čokoladi

| Tech |

Stop smradu: Vaši vjetrovi od sada mogu mirisati po čokoladi
Pilule za vjetrove koji mirišu po čokoladi? Hit!

Koliko god suludo zvučalo, novi izum jednog dosjetljivog Francuza mogao bi nam promijeniti život zauvijek!

Christian Poincheval je 65-godišnji francuski izumitelj koji je posvetio proteklih 8 godina svojega života kako bi neugodne vjetrove učinio mirisnima. Vjerovali ili ne, sve je počelo jednom dobrom, obilnom večerom! "Bili smo za stolom s prijateljima poslije izvrsna obroka, i skoro smo se ugušili koliko su smrdljivi bili naši vjetrovi! Oni, naravno, nisu bili ugodni za druge ljude u prostoriji, pa sam jednostavno morao učiniti nešto po tom pitanju", izjavio je Poincheval.

I tada je nastala "Lutin Malin" tj. "zli kućni duh", pilula koja olakšava razradu hrane, ali i parfumira vjetrove pa oni sada mogu mirisati na ruže (ironično!) ili ljubičice. Njegova zadnja kreacija u nizu je i ona s mirisom čokolade, koja je savršeno došla baš u vrijeme blagdana, kada je kako Poincheval kaže, prodaja najveća.

Pilule su napravljene od organskih sastojaka poput borovnica, komorača i algi, a ukupno ih prodaje nekoliko tisuća mjesečno. Očekivano, pitate se koliko ovaj luksuz može koštati? Vjerovali ili ne, bočica od 60 pilula prodaje se po 9.99 eura što izgleda vrlo malo s obzirom na to koliko veliku stvar radi!

Stop smradu: Vaši vjetrovi od sada mogu mirisati po čokoladi
Christian Poincheval sa svojim "zlim kućnim duhom"