Što učiniti za bolna stopala?

| Beauty |

Medicniska pedikura
Medicniska pedikura

Što povezuje putovanja, modu, trendove i plesanje do ranih jutarnjih sati? Odgovor je – bolna stopala!

Stalno ste u pokretu i više ste usmjereni na korake koje poduzimate u karijeri nego na svoja stopala? Zaposleni ste, imate mališane zbog kojih ste stalno u trku, obožavate hopsati u visokim petama ili jednostavno volite putovanja i beskrajna lutanja uličicama u potrazi za novim anegdotama?

Ako je odgovor pozitivan, predlažemo vam sjajan zagrebački salon koji smo isprobali i uvjerili se da postoji lijek za vaša bolna stopala! Da, aktivan život kakvim se živi danas u gradu umara stopala, a njega stopala zanemaruje se u odnosu na njegu drugih dijelova tijela.

U stopalu su mnogobrojni živci i krvne žile koje vode do srca, kralježnice i mozga, a pri kratkom pregledu možete riješiti stanja koji rezultiraju otežanim kretanjem, debljanjem ili promjenom ravnoteže koja povećava mogućnost pada i lomljenja kostiju. Dijabetes, anemija, problemi s cirkulacijom, štitnjačom, nedovoljan unos vitamina i minerala samo su neki od problema koji se mogu utvrditi redovnim pregledom i njegom.

Osnovna zadaća je zaštita stopala i noktiju te sprječavanje različitih promjena na njima. Stoga posvetite posebnu pažnju stopalima, a naša preporuka je da posjetite zagrebački salon medicinske pedikure “TIM” u Preradovićevoj ulici broj 23.

salon “Medicinska pedikura”
salon “Medicinska pedikura”

Stručni tim priuštit će vam kupku za opuštanje umornih stopala kako bi pospješili cirkulaciju, vratili svježinu i omekšali tvrdu kožu pomoću Gehwol krema. Nakon kupke, prepustite se masaži stopala za poticanje bolje cirkulacije i daljnjem uređivanju. Svi tretmani vrše se izuzetno kvalitetnom aparaturom koja se nakon svakog tretmana čisti od mikroba u sterilizatoru na 250 stupnjeva. Ako vas muče umorne i teške noge, ne brinite jer je parking osiguran za sve klijente, no ako i uranite na dogovoreni termin ili želite u miru poslušiti lak na noktima, slobodno se možete opustiti u salonovoj zelenoj oazi.

salon “Medicinska pedikura”
salon “Medicinska pedikura”

Ostanite i dalje aktivni! Šetajte, trčite, istražujte, planinarite ali zapamtite da je redovita njega najbolja garancija zdravih i lijepih nogu u svakoj životnoj dobi. Uz njegovana stopala svi se osjećamo poletnije i privlačnije.

Posjetite web stranicu salona medicinske pedikure TIM” te online provjerite i rezervirajte slobodan termin. Također, tamo možete pronaći ostale tretmane u ponudi. Vaša će stopala biti zahvalna.