Što je to Optical Express pripremio za vrijeme blagdana?

| Beauty |

Optical Express

Blagdani su pred vama,a vi ih i dalje ne vidite...

Došao je najljepši dio godine kada jedni drugima želimo pružiti najljepše trenutke i dati najviše što možemo. No što ako nam problem s vidom postane toliki da se više ne možemo opustiti ni veseliti svakodnevnim aktivnostima, a kamoli blagdanskim, kada bismo trebali biti opušteni i sretni? Ili kada naočale postanu preteške, ne rješavaju problem i češće više smetaju nego koriste? Tada je potrebna pomoć stručnjaka koji neće dozvoliti da vid postane problem već prednost.

U Optical Expressu centru za lasersku korekciju vida kažu da rade najbolji posao na svijetu u kojem uživaju – mijenjaju ljudima život nabolje. Pozitivne promjene koje stvaraju i omogućuju sada žele podijeliti i s ostalima koji dijele isti problem s vidom. Blagdansko je vrijeme savršeno za darivanje, stoga su u Optical Expressu odlučili ponuditi popuste koji se ne propuštaju pogotovo kada znate da ovim poklonom možete sebi ili svom bližnjemu doista promijeniti život.

Optical Express

Evo kako izgleda Božić u Optical Expressu

Tijekom čitavog prosinca možete ostvariti popust na sve metode laserske korekcije vida. Potrebno je samo obaviti zahvat  do 31.12.2015. godine i ostvarit ćete 1500 kuna popusta (za oba oka) na sve metode laserske korekcije vida. Kako bi zahvat bio još povoljniji, cijena pregleda će biti odbijena od cijene zahvata. Tako ćete na zahvatu uštedjeti u do 2 250 kuna!

A kako je Božić vrijeme darivanja, u Optical Expressu su za svakog pacijenta u prosincu dodatno pripremili i mali dar – prekrasnu bijelu dekicu koja će vas grijati u hladnim zimskim danima.

Ove godine možete imati najljepši Božić promatrajući svoju obitelj kako se raduje s vama na drugačiji način, u potpuno novom svjetlu. Zatim se zamislite zamotani u dekicu uz šalicu toplog čaja zbog kojeg se naočale neće zamagljivati. Jeste? Ako vam se sviđa prizor, onda je vaš najbolji izbor Optical Express.

Optical Express