Što je to Adam&Eve bezbolna depilacija?

| Beauty |

Bikin zona

U zadnjih nekoliko godina brazilska depilacija postala je jedan od najpopularnijh tretmana u kozmetičkim salonima. Unatoč tome, još uvijek je kod mnogih žena prisutna doza straha od boli koju ovakva depilacija nosi. Australska kozmetička kuća Adam & Eve doskočila je i tom problemu. Njihov inovativni proizvod je vosak koji brazilsku depilaciju čini skoro pa super ugodnim tretmanom. Depilacija je bezbolna i brzo gotova, rezultat je glatka koža bez iritacija i crvenila.

Tajna je upravo u vosku Adam & Eve koji se prilikom nanošenja na delikatne dijelove tijela ne lijepi za kožu, već se samo lijepi na dlaku i time se izbjegava iritacija i bespotrebno traumatiziranje i iritacije kože. Voskovi su obogaćeni prirodnim sastojcima uključujući čisti australski pčelinji vosak, bademovo ulje, kakao maslac, kokosovo ulje, ulje lavande te ulje koštica breskve.

Prednost ovog voska je zasigurno i njegovo nanošenje, gdje se koriste isključivo jednokratne špatulice koje se umaču samo jednom i odmah nakon nanošenja bacaju (takozvana „no double dipping“ metoda). Na taj način sprečava se mogućnost upala, crvenila, uraslih dlačica i kontaminacije tj. SPB.

Stisnite zube i odvažite se još danas, zaista ne boli. Beauty studio Manuela Picard (ex. Studio Adam&Eva), Petrinska 59, Zagreb.