Stari mlin pretvoren u modernu rezidenciju

| Design |

Ovaj prekrasan mlin iz 18. stoljeća nalazi se u Corwenu u North Walesu te je nedavno obnovljen. Okružen kaskadnim slapovima i 3 jutara šume, Berwyn Mill jedan je od onih zapanjujućih i prekrasnih idiličnih kuća zbog kojih biste poželjeli živjeti u nekim drugim vremenima, kada je svijet bio jednostavniji, a ljudi su shvaćali više iako su znali manje.

Projekt obnovljen od strane studija The DMD Group, ima elegantan interijer, okarakteriziran rustikalnim elementima. Unatoč raskošnim masivnim "sirovim" drvenim ukrasima, unutrašnjost prati vrlo jednostavan dizajn linija.

Berwyn Mill - The DMD Group

Objekt nudi prostran, fleksibilan smještaj koji je sveobuhvatno i sa stilom preuređen na izuzetno visokoj razini. Pregled je apsolutno neophodan kako bi u potpunosti cijenili ovu veličanstvenu i jedinstvenu imovinu. Plutajuće hrastove stepenice vode do prvog kata na kojem se nalaze prostori otvorenog plana od kuda se možete diviti pogledu na slap. Izložene grede dodaju dubinu visokim stropovima i stvaraju atmodferu u kojoj se osjećate toplo i dobrodošlo.

Berwyn Mill - The DMD Group

Ulaz posjeduje hrastova klizna vrata koja otkrivaju otvoreni dnevni boravak. Ovaj je prostor povezan s balkonom koji nudi pogled na 4 metra visok slap te s prostranom kuhinjom i blagavaonicom. Berwyn Mill tako nudi savršen miran bjeg od urbane džungle.

Berwyn Mill - The DMD Group