Spektakularna proslava desetog rođendana City Centera

| Fashion |

Više od 350.000 posjetitelja proslavilo je okrugli 10. rođendan u dva zagrebačka i splitskom City Centeru one. Trodnevna proslava oborila je sve rekorde svojom brojnošću, angažmanom osoba iz javnog života te posjetitelja koji je urodio rekordnim iznosom prikupljenim u humanitarnoj akciji, spektakularnim koncertima koje čak ni kiša nije mogla zaustaviti te s 30.000 poklona podijeljenih kupcima.

Rođendan City Centar One

SeverinaZdravko Čolić i Željko Joksimović okupili su tisuće i tisuće izvrsno raspoloženih posjetitelja koji su uživali u najvećim hitovima ovih zvijezda na spektakularnim koncertima održanima u petak i subotu. 

Rođendan City Centar One

U humanitarnoj akciji 'Daj 5 za leptirića let', u kojoj su se komad City torte i čaša pjenušca plaćali simboličnih 5 kuna prikupljeno je 182.900,30 kuna koje će Udruga Vukovarski leptirići iskoristiti za održavanje neurofeedback terapije za djecu s teškoćama u razvoju. Prodano je ukupno 35.525 kriški torte i 10.934 čaša pjenušcaViše od 120 osoba iz javnog života - glumci, voditelji, modni dizajneri, pjevači, političari… - rado su se odazvali humanitarnom cilju te su pridonijeli ovom izvrsnom rezultatu. Spomenimo samo neke od njih: Goran Milić, Tarik Filipović, Jacques Houdek, Milan Bandić, nogometaši Dinama i Hajduka, Iva Šulentić, Anita Dujić, Karmela Vukova Colić, Ines Strenja Linić, Jelena Glišić, Korana Gvozdić, Mario Petreković, Vedran Mlikota, Viktor Drago, Mia Kovačić, Tomislav Špiček, Ivan Pažanin, Ana Radišić, Anamarija Asanović,  Giuliano i brojni drugi.

Rođendan City Centar One

Rođendanski vikend bio je i izvrsna prilika za shopping – trgovine u City Centeru one pripremile su neodoljive popuste i posebne ponude koje se nisu mogle propustiti pa su vrećice bile pune uz odlične uštede, a brojne trgovine ostvarile su rekordne promete u rođendanskom vikendu.

Rođendan City Centar One

Zabava za djecu s maskotom tigrom Tobijem kao zaštitnim lice uz cooking show, simulator leta, predstave, nagradne igre, kvizove i puno fine šećerne vune oduševila je najmlađe posjetitelje Centra.

City Center one je i za ovaj rođendan svojim posjetiteljima priuštio nezaboravan provod i tako podsjetio zašto je već cijelo desetljeće jedna od najatraktivnijih shopping destinacija.