Severina istinska kraljica estrade!

| Art |

Severina u Haciendi

Novopečena majka sinoćnjim je nastupom u vodičkom klubu Hacienda završila ovoljetnu uspješnu mini turneju. Nakon Vodnjana, Budve, Primoštena i Zadra, Severina je odradila i nastup u Vodicama.

Nije nikakva tajna da Severina izgleda odlično, sjaji onim posebnim sjajem kako samo majke sjaje. Izgleda odlično kao i prije poroda, osim što je tu njen već popularni trbuščić koji pokazuje kako uz svoj osnovni posao sada ima i onaj drugi, važniji, a to je majčinstvo. Kao i za prethodne nastupe ovog ljeta, gdje je redom nastupala u šljokicama, za Haciendu je odabrala srebrno sivu sjajnu haljinu.

Čim se pojavila na pozornici, publiku je dovela do delirija, a uz taktove „Brad Pitta” i mi smo predosjećali kako će ovo biti dobra noć. I ovaj put se pokazalo kako publika ne dolazi na Severinine koncerte kako bi samo slušala glazbu već kako bi gledala, doslovno „blejala” u najveću pjevačku zvijezdu na Balkanu kako suvereno vlada pozornicom. Severina je istinski zabavljač, njen posao jednostavno nitko ne radi poput nje, ma koliko se trudio i kopirao je jer samo je jedan original. Voljeli njenu glazbu ili ne, ne može joj se osporiti da ima ono nešto. Ono potrebno da pokrene masu da vrišti, onaj čuveni faktor X, ono nešto što nemaju mnogi i zato je ona jedina istinska kraljica glazbene scene ne u Hrvatskoj već na Balkanu.

Publiku je osim svojim novim i starim hitovima počastila i s „Lepe ti je Zagorje zelene”, „Ništa kontra Splita” te popularnom „Ai Se Eu Te Pego” čime je još jednom pokazala kako jako dobro poznaje svoju publiku. Pokazala nam je kako i dalje ima neopisivo puno energije i kako je rođena za scenu, a pred kraj koncerta je otkrila kako mora ići jer je njen mali čeka u Zadru čim je dodatno izazvala ovacije.

Severina je definitivno žena, majka, kraljica!