Sestrinska povezanost apsolutni je hit u tetoviranju!

| Lifestyle |

Možda ćete se tuči. Možda ćete iznimno živcirati jedna drugu. No, sestra je jedina osoba s kojom možeš dijeliti svoju sobu, svoju odjeću i svoje tajne. Stoga, postoji li bolji način da zapečatite sestrinsku vezu i povezanost pomoću malo tinte?

U redu – možda bi podudarajuće majice ili nešto slično bilo manje intenzivno dokazivanje ljubavi i povezanosti, ali ideje za tetovaže koje smo pronašli jednostavno su neodoljive da ih ne podijelite sa svojom sestrom ili sestrama, a možda ćete ih držati i u obitelji...

Najbolje tetovaže za sesstre

Sestre dijele posebnu vezu, a zašto tetovaže ne bi bile jedan od načina da se ta veza zabilježi zauvijek te da nas podsjeti na nj kada sestru ili sestre na trenutak shvatimo „zdravo za gotovo“. Ili kreirajte tetovaže koje su suptilne i na prvi se pogled ne podudaraju, no vi znate njihovu povezanost. Boredpanda.com imala je tajni zadatak okupiti neke od tih misterioznih simbola koje sestre dijele, a mi smo od popisa izdvojili 15 najboljih tetovaža za sestre. Ostale sestrinske tetovaže možete pogledati ovdje.

Najbolje tetovaže za sesstre