Frizura idealna za ljetni noćni provod

| Beauty |

Penelope Cruz
Penelope Cruz

Tijekom ljetnih dana kosa je problem svake žene, ako ste prirodno kovrčavi, kosa će vam biti suha, ako je ravna, izledati će poput metle. Frizer definitivno nije opcije jer nema smisla svaku večer nakon cijelodnevnog kupanja trčati u frizerski salon jednako kao što nema smisla plivati bez da smočite kosu.Za večernji izlazak osim uvijek trendi valova predlažemo vam zalizani mokri izgled zabačene kose. Ovu frizuru često imamo prilike vidjeti na modnim pistama za ljeto jednako kao i za zimu. A vidjeti smo ih i na nekoliko poznatih dama na crvenim tepisima. Tako je prije nekoliko dana, ovaj izgled pronijela Penelope Cruz tijekom Los Angeles Film festivala na premijeri filma “To Rome, With Love.” Postoji nekoliko savjeta za nošenje ovog izgleda u stvarnom životu i tijekom vrućih ljetnih dana.

1. Ova frizura najidealnija je za noćni provod jer izgleda seksi i atraktivno. Izbjegavajte je u uredu i tijekom dana jer bi mogla djelovati prljavo i prenapadno.

2.Nosite je uz jednostavnu i elegantnu odjeću. Ne kombinirajte je uz odjeću sa uzorcima niti intenzivnim bojama. Jednostavna odjeća idealno će nadopuniti ovu jednostavnu frizuru i istakuti će vaše lice.

3.Neka vam i make up bude jednostavan i bez previše boja. Ako ipak želite koristiti boje, koristite ih samo na jednom mjestu, očima ili usnama, nikako ne na oba. Preporučamo lagani smokey eyes kao što ga nosi Penelope i ruž za usne u boji mesa ili lagano narančastoj.

4.Uz ovakvu frizuru obavezno istaknite obraze. Kako vam je kosa zabačena, lice vam je otvoreno i istaknuto, stoga je najvažnije da istaknete oraze što će zaokružiti vaše lice i izgledati ćete poput božice.

5. Kosu smočite, a kako bi održali wet izgled stavite i gela ili voska samo nemojte prtjerivati sa nanošenjem ako vam kosa ne bi izgledala masno.