Šareni suvremeni The W hotel na Švicarskim Alpama

| Travel |

Šareni suvremeni W hotel na Švicarskim Alpama

Dašak newyorškog dizajna doprinijelo je suverenosti i eklektičnosti prvog ski resorta pod palicom The W hotela. Ovaj spoj urbanog edgea i skijaškog rezorta fenomenalno je utočište za mlade ljude željne sportske dinamike, a istovremeno i modernog utočišta koji pruža maksimalnu relaksaciju. 

Hotel nudi 123 sobe i 15 rezidencija, čiji je moderan dizajn omekšan rustikalnim notama u prirodnim materijalima i tkaninama. Primjerice, hotel obiluje kamenom, različitim vrstama drveta i kože, koji u kombinaciji s neobičnim staklenim ili metalnim namještajem, lampama i ukrasima izgleda genijalno eklektično.

Šareni suvremeni W hotel na Švicarskim Alpama
Spoj kamena, drveta i kože se idealno stopio s modernim komponentama

Centralno okupljalište hotela je lobby koji se ističe svojim šarenim interijerom i idealan je izbor za dnevna okupljanja i druženja. Hotelski restoran ističe se po velikim kožnim kaučevima i zidovima obloženim policama i šarenim staklenim bocama, dok sa zidova vise bakrene lampe. Dinamične su i gostinjske sobe koje krasi raskošan krevet i interesantni visoki kaučevi, dok se s velikih prozora pruža predivan pogled na Alpe.

Jedni od ljepših dijelova hotela su zasigurno njegovi drveni balkoni s kožnim kaučevima i krznenim jastucima - osim što imaju lijep pogled, izgledaju nevjerojatno udobno i ''toplo''.

Ovo je zaista hotel vrijedan duplog pogleda