Rihanna vas savjetuje kako se oblačiti poput nje!

| Fashion |

Rihanna savjetuje kako se oblačiti poput nje
RiRi je ponovno na naslovnici američkog Voguea

Popularna pjevačica s Barbadosa iz sezone u sezonu pokreće edgy trendove kojih se ne možemo otarasiti sve da hoćemo. Prisjetimo se, Rihanna je isfurala undercut, ciklama usne, vatreno crvenu kosu, crop topove... Lista je jednostavno predugačka.

Bili njen fan ili ne, ne možemo reći kako ova djevojka nema crtu za modu, a upravo zato vrijedi pročitati njene savjete o tome kako se oblačiti poput nje. Kako "isfurati" coolerski Rihanna stil prenosimo iz Voguea!

1) Nije bitan komfor već izgled - Rihanna bira cipele po tome kako tu večer želi izgledati, a ne na temelju toga koje su najudobnije. Nositi lijepe štikle znači žrtvovati se!

2) Bižuterija je najbolji izbor - Pjevačica često nakit kupuje u Clairesu i u dućanu s bižuterijom od svoje majke na Barbadosu.

3) Oversized jakne su must have - Pogotovo one kožne, primjerice muške jakne Alexandera Wanga. Predlaže jakne pod geslom ''što glomaznije, to bolje'' jer daju taj cool efekt i svaka haljina s njima izgleda još bolje.

Rihanna savjetuje kako se oblačiti poput nje
Intervju prati i velik editorijal

4) Nosite mušku odjeću - Rihanna voli nositi i mušku odjeću i muške cipele!

5) Najbolji tuš za oči je MAC-ov - koristi ga UVIJEK!

6) Oblači se kao da ideš na plesnu probu - Kulerski faktor daju i široke trenirke, majice s printevima i štikle na sportske kombinacije.

7) Proširite bazu ljudi koje pratite na Instagramu - Primjerice, Rihanna prati cure s Bliskog istoka jer je inspiriraju!

8) Pravilo o grudnjacima - ''Nosite li topić, nemojte nositi grudnjak. Nosite li grudnjak, nosite samo grudnjak!'', podijelila je s Vogueom odvažna pjevačica.

Rihanna savjetuje kako se oblačiti poput nje
Rihannin stil ili volite ili mrzite