Pronašli smo najbolji posao na svijetu!

| Tech |

Putovanje

WOW Air avionska kompanija zaposlit će četvero ljudi koji će ovo ljeto besplatno putovati po svijetu i objavljivati svoje dogodovštine na Snapchatu od lipnja do kolovoza. Islandska aviokompanija tako će svojim "SnapTravelersima" ponuditi 4 destinacije između 28 mogućih, među kojima se nalaze Barcelona, Rim, Alicante, Gran Canaria, Tenerife, Washington, Los Angeles, San Francisco i mnogi drugi. Letovi, hoteli i dodatne aktivnosti bit će u potpunosti plaćeni od strane Wow Aira, izvještava Travel+Leisure.

Instagram

"SnapTravelersi" će dobiti i đeparac koji će trajati između 3 do 8 dana unutar kojih moraju objaviti minimalno dvije "vrijedne" aktivnosti na Snapchatu. Morate imate više od 18 godina, morate dobro govoriti engleski te biti dobrog fizičkog i mentalnog zdravlja - gotovo da zahtjeva ni nema.

Fotografiranje

Kako biste se prijavili na ovaj posao morate kreirati dvominutni Snapchat story, spremiti ga na mobitel i poslati ga putem službene stranice WOW Aira do 8. svibnja s osobnim podacima, uključujući e-mail adresu te korisnička imena koja koristite na Instragramu, Twitteru i Snapchatu. WOW Air će objaviti "SnapTravelerse" putem društvenih mreža 17. svibnja. Sretno!

Fotografiranje