Pregledajte neke od dizajnerskih naj staylish komada nakita ove sezone!

| Fashion |

Svaka žena voli nakit. Bio on glomaznog ili minimalističkog dizajna. Naravno, ne odgovara svaki komad nakita svakoj ženi te može prouzrokovati kontra efekt u završnoj fazi izgleda ili sređivanja.

S pisti svjetskih tjedana mode sišli su mnogi trendovi za ovu sezonu, a među njima i trendovi kada je nakit u pitanju. U nastavku vam donosimo neke od najupečatljivijih komada nakita koji diktiraju trendove kako luksuznim kućama, tako i high street brendovima. 

Ropped in, Balmain
Ropped in, Balmain

Prvi oblik nakita kojeg možemo primijetiti u kod hrvatskih dizajnera poput Martine Felje je upravo nakit koji je napravljen od karika. Iako je možda težak za nositi jer ga pojedini dizajneri rade od zlata, srebra ili kombinacije, dobro pada oko vrata i izgleda zanimljivo. Zahvaljujući high street brendovima ovaj komad nakita dostupan je i u mnogim plastičnim varijantama i u mnogim bojama. 

In the bag, Anya
In the bag, Anya

Sve žene vole torbe, svih veličina i oblika. Ove sezone potencijalno će ponovno zaživjeti clutch torbice, ali ne klasične već raznoraznih oblika. Što avangardnije i čudnije to bolje.

Second Nature, Buccellati
Second Nature, Buccellati

Srebrne, uporabom gladijatorski stil narukvice s reljefom prirode. Ako su pritom i glomaznije onda je upravo taj komad nakita pun pogodak!

Worth its weight, Chloe
Worth its weight, Chloe

"Težina se cijeni" tako bi najbolje mogli opisati ovu ogrlicu modne kuće Chloe koja je za ovu sezonu izdiktirala trend preglomaznih ogrlica u svim bojama. Iako vam to sada zvuči čudno, ako trend zbilja zaživi onda neka vas ne iznenadi pojava glomaznih nakita u high street dućanima. 

In the mix, Bottega Veneta
In the mix, Bottega Veneta

Trend ove sezone također su i glomazne ogrlice s kombinacijom raznoraznog dragog kamenja. Upravo takav trend nameće poznata modna kuća Bottega Veneta za ovu sezonu. 

Coin drop, Eddie Borgo
Coin drop, Eddie Borgo

Za sve ljubitelje alternative i nakita koji je više edge, ove sezone zaživjeti bi mogli komadi ogrlica koje idu točno uz vrat i nakićeni su oštrim, metalnim dodacima. 

Liquid gold, Versace
Liquid gold, Versace

Ponovo clutch i ponovno zlatna boja. Versace za ovu sezonu predlaže minimalistički zlatni clutch koji je totalna suprotnost prijedlozima modne kuće Anya Hindmarch kao što smo gore prije napisali. 

Perfect pair, Tod's
Perfect pair, Tod's

Zlatne glomazne narukvice. Narukvice koje definitivno ostavljaju vaš statement i uz koje ne trebate ništa drugo stavljati na sebe. Upravo takve narukvice predstavlja i Tod's.

I.D. Please, Sidney Garber
I.D. Please, Sidney Garber

Za razliku od ženstvene Balmainove elegancije kada su karike u pitanju, I.D. Please ove sezone predlaže srebrne, više military ogrlice za sve ljubiteljice edge stila. 

Cuff Love, Tom Ford
Cuff Love, Tom Ford
 

Još jedan oblik gladijatorske narukvice predstavljen je ove sezone. Za njega zaslužan je Tom Ford koji predstavlja zlatne narukvice, kao štitnike za zglobove.