Pepermint hoteli u Indiji

| Travel |

U pokušaju da uzdrmaju indijsko gostoprimstvo, Pepermint Hoteli nude vrlo primamljive pakete modernog dizajna i prihvatljivih cijena. Kombinaciju koja za posjetitelje gradova Gurgaon i Jaipur do sada nije bila opcija. Građen za imućnog, ali pametnog potrošača Pepermintov funkcionalan prostor briše sve predrasude tradicionalnog formata s 5 zvjezdica. Što znači da nema potreba za odlaganjem stvari, bezbroj ladica i bezbroj brojeva operatera, ali zadržava uvjerljivo najbolju ponudu posebnih madraca, Ipodova, WIFIja i tuš u svim sobama.

Uz detalje od kojih će vam srce brže lupati, poput tematskih restorana (Indian-ChineseMingSingh je jedan od njih), cjelodnevnih blagovaona, čak i bazen na krovu gdje se održavaju eventi i koktel zabave uz gostovanja DJ-a, Peppermint Gurgaon se igra idejom zabave i funkcionalnosti. Ide i  korak dalje da svojim konceptom trgovine „dnevnog boravka“ što dopušta gostima da uz smještaj kupuju i različite dodatke , pa i dostavu cvijeća ako se ukaže iznenadna potreba za iskazivanjem ljubavi.

U međuvremenu, brend Jaipur daje gostima potpunu kontrolu nad proizvodima iz trgovine, automatima koji drže pribor za dentalnu higijenu, čokolade i posebne poklone do touchscreen ekrana za check in koji su programirani da gosti mogu izabrati sobu, postavke cijelog boravka i vidjeti novosti hotela. Prije nego krenete očajavat pri pomisli da su ovakva mjesta otvorena samo na sjeveru, ne bojte se,  osim u Gurgaon, brend Jaipur i  Jodhpur hotels, otvaraju vrata i na južnom tlu i to na 10 novih lokacija.

Autor: J.M.Datum: 5.5.2012.Foto izvor: wallpaper.com