Pariz kroz fotoobjektiv pjevačice Natali Dizdar

| Travel |

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Natali Dizdar osim glazbe naprosto obožava – putovanja. Tako je proteklog tjedna odlučila otputovati u najromantičniji grad na svijetu, kako često tepaju Parizu i to potpuno sama.

- Već duže vrijeme želim posjetiti Pariz i sada konačno jesam. Putovala sam sama, ali mi društva zaista nije nedostajalo jer sam upoznala razne ljude iz cijeloga svijeta. Svidjelo mi se što na svakom uglu svira sjajna glazba, što se na ulicama osjete divni mirisi i naravno, estetika grada koja je jedinstvena – otkrila nam je Natali koja trenutačno oduševljave svoje obožavatelje novim singlom "Grijeh" koji se nalazi na listi najslušanijih pjesama na domaćim radio postajama, a jedino što nju u Parizu nije oduševilo je – vrijeme.

- Nisam očekivala da će biti tako hladno, to baš i nije uobičajne vrijeme za svibanj. Planiram se vratiti, ali kad bude nešto toplije, a onda ću definitivno posjetiti i Versailles i Louvre – zaključila je lijepa pjevačica koja uskoro planira na daleko putovanje u Afriku ili na Havaje.