Pametan aparat za kavu koji izgleda kao dio eksperimenta

| Design |

Ako ste ikada osjetili nezadovoljstvo kavom iz lokalnog kafića i pomislili da bi bilo bolje da ste si je sami skuhali ili jednostavno želite baš svaki dan popiti savršenu šalicu kave, Goat Story proizveo je fantastičan pametan aparat za kavu koji bi mogao biti ono što tražite. Pod imenom Gina, ovaj novi čelično-keramički uređaj za kavu povezuje se s vašim pametnim telefonom ili tabletom te vam pomaže da usavršite svoju tehniku kuhanja kave.

GINA by Luka Pirnat

Gina je dizajnirana od strane slovenskog dizajnera Luke Pirnata koji je usavršio proces praćenja svih podatka tijekom pripreme kave. Gina tako uključuje tri različita postupka kuhanja kave: uranjanje, za bogatiji okus; klasično zalijevanje, za puniji okus; i hladno zalijevanje, za osvježavajuć hladan kofein. Cijeli proces pratite putem aplikacije koja će vas provesti kroz razne mjere, postupke i vrijeme pripreme.

GINA by Luka Pirnat

Nakon što ste otkrili svoju savršenu metodu kuhanja kave, možete je spremiti putem aplikacije i ponavljati svaki dan. Naravno, kao svaki pametni uređaj, i Gina vam omogućuje da podijelite svoj recept s prijateljima ili da pak posudite "tajnu" formulu za najbolju kavu od drugih.

GINA by Luka Pirnat