Otkrili smo novu zagrebačku beauty oazu: Studio ljepote Nina's Place

| Beauty |

 Kako smo i sami u neprestanoj potrazi za još boljim, još modernijim i još naprednijim beauty tretmanima, salonima i profesionalcima koji znaju kako od naše kože, kose i noktiju učiniti maksimum - tako ne možemo ne podijeliti s vama oduševljenje oko novootkrivene beauty oaze na zagrebačkim Srednjacima, točnije u Ulici Majstora Radonje 10.

Nina Kuprešanin, bivša manekenka, a danas vlasnica kozmetičkog salona Nina's Place u Zagrebu te centra za trajnu šminku Dephinition Permanent Makeup, svoje je dugogodišnje iskustvo i ljubav prema beauty industriji pretvorila u vrhunski projekt s ciljem uljepšavanja i pomaganja klijenticama da se osjećaju lijepo izvana, ali i iznutra. Nina kaže da su je upravo "kontinuirana edukacija, stalna praksa, kvalitetni pigmenti te istrenirano oko i ljubav prema poslu doveli do titule jedne od najtraženijih Permanent Makeup artista na našem području".

Nina Kuprešanin, vlasnica Nina's Place - studija ljepote
Nina Kuprešanin, vlasnica Nina's Place - studija ljepote

Stoga nije ni čudno što brojne poznate dame biraju upravo Nina's Place studio ljepote pa se tako primjerice Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Mehun i Tamara Roglić odlučuju na tretman microblading obrva (metode iscrtavanja obrva s najprirodnijim rezultatima) upravo kod Nine. 

Maja Cvjetković
Maja Cvjetković (foto:Facebook)

Svoje znanje i vještine Nina Kuprešanin nesebično dijeli i s drugima kroz edukacije za microblading, trajnu šminku (usne, eyeliner i obrve) te mikropigmentaciju vlasišta. Nina kaže da "u današnjem ubrzanom životu koji vodimo, sve se više klijentica odlučuje za tretmane jer daju predivan prirodni izgled, ispravljaju nepravilnosti na licu te također štede vrijeme koje bismo potrošili na nanošenje šminke svakoga jutra."

Cijene svih tretmana su izrazito povoljne, a atmosfera u salonu je opuštajuća i relaksirajuća, čisti zen. Za svaku preporuku!

Permanent Makeup
Permanent Makeup