Otkrili smo jednostavan trik kako zaustaviti štucanje (provjereno, djeluje!)

| Beauty |

Najbrži način kako zaustaviti štucanje
Najbrži način kako zaustaviti štucanje

Svima se događa. Onaj moment u životu kad štucanje ne prestaje i ne prestaje - i vaš mozak se svim silama trudi sjetiti svih "bapskih" priča koje ste kada čuli o tome kako najlakše zaustaviti štucanje. Nama se osobno najviše sviđa ona da to zapravo znači da netko misli na vas (ili se kaže da vas trača?) i ako pomislite i pogodite pravu osobu, odjednom čarobno prestaje. Da bar, jel da? S druge strane, neke od vas sigurno uhvati panika jer se odmah sjetite one priče o djevojci koja je štucala otprilike 7 godina bez prestanka. Ili je bilo riječ o 12 godina? I onda one priče o muškarcu koji je štucao zauvijek. Auč!

Ne morate brinuti, jer smo otkrili trik koji nas nikada do sad nije iznevjerio! Pali svaki put. Sve što trebate učiniti dok imate napadaj bjesomučnog štucanja jest popiti vode u tri velika uzastopna gutljaja, a istovremeno zadržati dah. U prijevodu: ne dišite dok gutate vodu. Možda vam na prvu ovo zvuči totalno ludo, ili neizvedivo - ali itekako vrijedi isprobati!

Sigurno ste čuli za "zaustavi dah" trik već tisuću puta i da budemo iskreni - skoro nikad ne djeluje. S ovim trikom, zadržat ćete zrak, zatim tri puta uzastopno progutati bez da uzimate novi zrak i riješiti se štucanja. Tako lako! Sljedećeg puta kad počnete štucati sjetite se ovog trika i isprobajte ga sami! Nadamo se da će pomoći i ne budite sebični - podijelite ga sa svima!