Otkrijte jedan od najljepših laptopa na svijetu

| Tech |

Kada je na ovogodišnjem sajmu CES dobio priznanje u kategoriji inovacija, bilo je jasno da je ASUS N550 high-end računalo. Titulu jednog od modela s najboljim omjerom cijene i performansi  N550JV nosi zahvaljujući modernom dizajnu, perfektnom zaslonu i zvuku sa snažnim procesorom i grafikom. Kao i svi prijenosnici iz redizajnirane serije ASUS N, stvoren je za sve one koji žele uživati ​u multimediji.

Novi model N550JV kompletno je izrađen od laganog ali izdržljivog aluminija, a dobrom vizualnom dojmu pridonosi i činjenica da je u odnosu na prethodnu generaciju tanji čak 7 mm. Ima briljantni IPS zaslon od 15 inča pune HD rezolucije i velikih kutova vidljivosti od 178 stupnjeva, a neugodnu refleksiju koja je česta pojava kod laptopa srednje klase eliminira mat površinski sloj. Laptopi s ovako kvalitetnim zaslonom su rijetkost na tržištu, pa se serija N nameće kao logičan izbor za sve kojima je dobar zaslon bitna stavka.

U izuzetno dopadljivo aluminijsko kućište ASUS je ​smjestio dosta jak hardver koji je, potpomognut odličnim zaslonom i fenomenalnim audio sustavom, postao jedan od čestih izbora korisnika koji kupuju kvalitetne multimedijske strojeve. Opremljen je snažnim i5 Haswell procesorom i moćnom NVIDIA grafičkom karticom GT745 koja ima čak 4GB RAM-a. Ipak, pored spomenutog IPS zaslona, njegova najbolja strana je kvalitetan zvuk obogaćen SonicMaster tehnologijom sa čak četiri zvučnika, što pri gledanju filmova daje kinematografske efekte. N550JV se ubraja u skupinu jednog od najljepših laptopa, ali mu to ne oduzima na performansama. Ovaj kompletan paket namijenjen je zahtjevnijim korisnicima koji traže snažnu multimedijsku varijantu.