Osnivač Ubera kreirao je novu aplikaciju za putovanja

| Travel |

Spot aplikacija

Pozor svjetski putnici! Stigla je nova aplikacija koja će vam olakšati i svakako uljepšati putovanja - upoznajte Spot, aplikaciju koja omogućuje korisnicima da naprave popis mjesta koje vole.

Recimo da ste planirali putovanje na Bali sa svojom najboljom prijateljicom i želite znati gdje cool klinci gledaju zalazak sunca nad Indijskim oceanom. Upišite "sunsets" u Spot tražilicu i dobit ćete popis opcija koje možete posjetiti. Kliknite na svaku opciju i pronaći ćete sve potrebne informacije o obližnjim beach barovima, uključujući i stručna mišljenja koje Spot povlači sa stranica kao što su Lonely Planet, TimeOut, Thrillist i mnoge druge. Tako ćete na jednom mjestu moći saznati radno vrijeme, broj telefona, web stranice i adresu, sve uredno organizirano u kombinaciji s Google kartama.

Putovanje

Spot omogućuje kreiranje vašeg osobnog popisa omiljenih mjesta širom svijeta. Stoga, kada vas prijateljica upita što bi sve trebala vidjeti na Baliju, možete jednostavno s njom podijeliti svoj popis omiljenih mjesta putem Spota. Aplikacija također nudi niz popisa poput Gdje jesti sam u New Yorku ili Gdje su najbolji tulumi u pariškom Pigalleu, koje je lako pronaći te koji su sigurno zanimljivi i korisni.

Spot je kreirao Garrett Camp, osnivač StumbleUpona i Ubera, što nam nekako garantira da je aplikacija itekako korisna. Zato ako putujete na novo odredište preuzmite aplikaciju i zabavite se kao nikada do sada.

Putovanje