Nudimo super alternativu za zlatne Happy Plugs slušalice!

| Design |

Najljepše male slušalice na svijetu: Zlatne Happy Plugs
Zar nisu najljepše?

Dosad su oduševljavale velike slušalice različitih uzoraka i materijala, no sad na scenu stupaju male "couture" slušalice; Brend Happy Plugs oduševio je malim slušalicama od čistog zlata!

Švedske Happy Plugs slušalice su jedne od poznatijih na svijetu, no ono što ove slušalice razlikuje od ostalih je činjenica da su napravljene od 18 karatnog zlata, stvorene su od sveukupno 25 grama zlata i ručno su izrađene. Cijena im je 14,500 američkih dolara, a osim lijepog izgleda su i vrlo funkcionalne. Slušalice imaju hands free sistem i ugrađen mali mikrofon te upravljač za glazbu i razgovor. Međutim, tko si takve slušalice u stvari može priuštiti?

Happy Plugs
Ove slušalice nisu od 18 karatnog zlata, ali izgledaju identično!

Ono što će vas oduševiti je to da Happy Plugs u prodaji ima zamjenu za slušalice od čistog zlata - a te su se prodavale i prije ovih! U svojoj regularnoj liniji mini slušalica brend nudi kromirane zlatne i srebrne slušalice, a od nedavno i slušalice u boji ružičastog zlata. One koštaju samo 29.99 američkih dolara, a možete ih naručiti preko njihovog službenog online storea. 

"Obične" zlatne slušalice imaju sve funkcije poput ovih od čistog zlata, a izgledaju praktički identično. 

P.S. Ako ste u Parizu, sugeriramo da ih potražite u concept dućanu Colette.

Najljepše male slušalice na svijetu: Zlatne Happy Plugs
Ovo su trenutno najstajliš slušalice na tržištu